Robertino Oprea, parohul comunei giurgiuvene, îşi vinde Maserati-ul cumpărat de la George Copos.

Model unicat, aproape nouă, cu kilometri puţini, „o maşină care trebuie văzută”. Aşa îşi laudă preotul Oprea, limuzina Maserati, pe care vrea s-o vândă.

Anul trecut, preotul Oprea, parohul satului Vărăşti, din Giurgiu, intra în atenţia mai marilor Bisericii, după ce a apărut în presă la volanul unui bolid Maserati de vreo 120.000 de euro. Limuzina i-a aparţinut iniţial milionarului George Copos, care a câştigat-o la o tombolă, dar s-a hotărât să o vândă.

Părintele Oprea a explicat, însă, că banii pentru maşină au venit din afacerile familiei, în special a soţiei care este farmacistă.

Însă, acum, preotul vinde maşina, doar să găsească pe cineva să-i de-a bani buni pe ea. „Am încercat s-o vând şi-n vară, dar nu au fost prea mulţi interesaţi. Acum o vând doar dacă primesc pe ea cât face. Aveţi bănuţi? Maşina este 75.000 de mii. Arată excepţional şi este model unicat. Merită văzută!”, ne-a spus părintele.

Însă, până când va găsi un cumpărător, preotul satului Vărăşti vine la biserică cu limuzina, iar sătenii privesc de fiecare dată cu mândrie cum preotul satului demarează în nori de praf.

Maşina este serie limitată

Limuzina pe care o deţine preotul Oprea face parte dintr-o serie limitată, are doar 10.000 de kilometri la bord, iar motorul de 4,2 litri dezvoltă 405 cai-putere.

Pe site-urile de anunţuri auto maşina preotului a fost văzută de vreo 500 de oameni, dar nici unul nu a reuşit să scoată din buzunar 75.000 de euro.

Nouă, o astfel de maşină ajunge să coste chiar şi 135.000 de euro. Doar în Bucureşti, la sfârşitul anului 2010 existau 28 astfel de maşini, nouă dintre ele cumpărate chiar în ultimile 18 luni.

http://www.click.ro/actualitate/din_tara/eur-limuzina-preotului-varasti_0_1121287910.html

3 COMENTARII

  1. da’de ce nu o dai de pomana parintele?un colac si o luminare pe capota si ai scapat de ea.doar nu se pune la cit banet iei din farmacii si din cele bisericesti.ia incearca sa o dai de pomana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.