Sursa: pesurse.ro

5 COMENTARII

  1. frumos sondaj dar…e cam albastru.imi aduce aminte de o vorba de pe vremea impuscatului”tovarasa ,daca in comunism e asa de bine iar in capitalism asa de rau,de ce aia din capitalism traiesc mai bine decit cei din comunism?referitor la sondaj,61% e la radio,la televizor cit e?sau,daca astia au 61%de ce se mai unira cind pidilicul are abia 20%?aveti grija cu sondajul asta ca peste citeva saptamini,sigur sare de 100%.

  2. Este ceva normal ,,JOS BASESCU,JOS BOC,JOS P.D.L. au distrus o tara intreaga ,au furat tot ce sa putut fura si mai au curajul sa apara in public,acum si-au scos femeile la interval, dar degeaba nu mai au nici o sansa.Acest sondaj este cel mai realist,,BRAVO ANTONESCU,BRAVO PONTA,,

  3. Promisiunea e bucuria naivului,voi chiar ne credeti asa naivi?Sunteti voi versati,vorbiti limbi straine,dar ne spuneti si de unde ne dati?Sa fim seriosi [NOI] voi ne pacaliti mincinosilor.Noi v-am dat sansa ,voi nu va-ti tinut promisiunea.Nu o mai pupati ca nu vo mai dam.Rusinica alianta securistonomenclaturista.Apropo ,de ce nu revine dna M Musca ca nu se poate compara cu felix securistu.O sa vedeti adevarul in iunie 2012.

  4. Sunt ingrozit de faptul ca un roman din 5 ar vota cu gasca asta care ne-a terminat. Dar… ne meritam soarta, suntem un neam de kkt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.