Avea cineva impresia că în România în sfârşit autorităţile îşi fac treaba? Eh… Nimic mai fals. Aud că DGA (Departamentul General Anticorupţie din MAI) şi DNA luptă împotriva corupţiei din vămi? Elicoptere ale MAI nu mai pridideau să care vameşi şi poliţişti de frontieră despre care nu încape îndoiala că se dedulceau la nişte euroi şi la nişte ţigări şi alcool.

Dar să vă spun direct ce aud eu. Vasile Blaga, secretarul general al PDL a plecat din MAI. Imediat… noul ministru Traian Igaş i-a dat afară pe toţi cei puşi în funcţii de fostul titular. În acelaşi timp prin toate vămile sub pretextul înoirii tehnologiei s-au instalat camere de luat vederi şi alte dispozitive de urmărire pentru cei care erau corupţi.

Ce s-a întâmplat apoi? Păi s-a anunţat că în scurt timp va avea loc Convenţia Naţioanală a PDL în cadrul căria se va alege noua conducere. Vasile Blaga nu a anunţat încă dacă va candida sau nu, deşi neoficial mai toată lumea crede că o va face. Ca să arate că are muşchi a spus că nimeni nu îi dă lui ordine, atunci când preşedintele în cadrul şedinţei Grupurilor comune ale PDL le-a cerut “stelelor PDL” să iasă la bătaie.

Un altul vizat de “operaţiunea anticorupţie ” este şi Sorin Frunzăverde, preşedintele CJ Caraş-Severin. Acesta a anunţat de curând că vrea să candideze la şefia PDL. Ups… numai că el şi Blaga sunt cei care au făcut dodoloaţă puşculiţ de campanie a PDL la prezidenţialele din 2009.

Nu ştiu ce dosare, înregstrări şi înscrisuri au Blaga şi Frunzăverde pentru a se pune la adăpost de atacul prezidenţial, dar e cert că la PDL ori se va ajunge la o înţelegere la alegerile interne, ori va avea loc un război care va duce la dispaţia sau cel puţin la fracturarea PDL.

preluare din pesurse.ro

4 COMENTARII

  1. Sincer, urmatoare vama in care se vor face arestari, su cum multi intri vamesii astia au niste mici, mici vile, care nici nu consuma curent, si nici nu se vede de gard, cred ca vor fii multe arestari

  2. Nu trebuie sa fi filozof ca sa pricepi ca se bate saua sa priceapa …buldogul blaga.coruptia ajungea pina la virful internelor,buldogul a scos coltii la matroz si asta ia ars una de o sa schelalaie mult timp de acum blaga.lupta interna din pdl se va lasa cu multe victime colaterale.ziceati ca e slab matrozul?sunteti naivi daca cineva crede asa ceva.are serviciile de partea sa si de ce nu,opinia publica,doar nu credeti ce va povestesc antenele si i-realitatea,prostimea stie ca in vama e mare coruptie si ca banii se duc pina sus,sus de tot.solutia simpla si la indemina,fiscul,averile nejustificate ca bugetar,confiscate si intregit bugetul.puscaria,hm,e si nu e o solutie,ca ies de la mititica si se lafaie in palate si banet mult,daca le confisti averea,eh,asta e lovitura!

  3. Scuze ca nu-l pomenii pe celalalt mafiot din vf pedelicului,sorin frunzaverde dar care sta sa cada…

  4. Foarte fain atocirlul! Si eu ma minunez cand vad ce keyworduri foloseste lumea sa ajunga la blogul meu 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.