Nu stiu exact ce ratiuni poate face un tanar sa sa se inscrie in PDL, dar cert este ca tinerii PDL-istii s-au adunat pentru a se alege si a-si crea o structura care sa nimic.

Nu stiu si nici nu ma intereseaza cine a fost ales in fruntea acestei structuri, dar am fost impresionat de faptul ca lupta celor mari a coborat pana la acest nivel care ar fi trebuit sa fie unul al inocentei.

Iar de aceasta data ma simt dator sa ii iau partea giurgiuveanului Magureanu, pentru ca, nici un tanar din Municipiul Giurgiu ( condus la nivelul PDL de senatorul Magureanu) nu a avut loc in structura de conducere a tinertilor PDL-isti. Sau poate problema PDL este cu orasenii pentru ca nici vre-un tanar din Mihailesti nu si-a gasit locul acolo.

Pentru a se pastra un echilibru structura tinerilor PDL a fost asa: Unul din Comana, unul din Prundu, unul din Comana, unul din Prundu, unul din Comana, unul din Prundu, unul din Comana, unul din Prundu, unul din Comana, unul din Prundu,samd.

2 COMENTARII

  1. Asa va trebuie daca votati ca orbii ,ati ajuns ultimii oameni in pdl-ul vostru . La voi se voteaza numai pentru functii, fonduri si furturi de aceea se aleg cind Comana cind Prundu ,Comana, Prundu…..

  2. nu inteleg ce scara de valori din pdl poate sa-i atraga pe tineri in acest partid al rusinii nationale.dar se zice ,,cine se aseamana se aduna ”.trist dar adevarat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.