Val de descinderi în vămile din toata tara. Peste o mie de jandarmi, poliţişti şi ofiţeri DGA controlează punctele de trecere a frontierei de la Oraviţa, Stamora Moraviţa, Naidaş, de la Drobeta Turnu Severin şi din Giurgiu. Vizaţi sunt vameşii şi poliţiştii de frontieră. În paralel, au loc percheziţii şi a domiciliul acestora.

Jandarmii şi mascaţii s-au grupat pe şosea şi au format o coloană pentru a ajunge la vamă. Aceştia au intrat în clădirea Vămii Moraviţa şi verifică actele. Mai mulţi vameşi ar putea fi retinuţi pentru audieri. În Vama Moraviţa activitatea e paralizată. Nimeni nu iese şi nu intră în vamă. S-au format deja coloane de maşini.

Operaţiunea a fost începută săptămâna trecută la Vama Siret. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de 59 de persoane între care un comisar de poliţie de frontieră, lucrători de poliţie la Punctul de trecere a frontierei (PTF) Siret-Suceava şi lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal Siret conform cotidianul.ro.Revenim cu amanumte!

3 COMENTARII

  1. Daca se vrea sa se faca ceva, ar trebui sa-i ia pe toti care au fost in sistem din 1990 incoace, sa vada ce averi au, ce taxe si impozite au platit catre stat…
    Ar trebui sa-l ia si pe actualul prefect de Giurgiu….si pe Cezar Magureanu, Broasca si altii ca el,….etc

  2. Sa ii duca acolo unde le este locul pe toti ce ne rad in nas de ani de zile din masinile lor luxoase , vamesi si PCTFisti deopotriva .
    Poate vede cineva si ce vile au politai de la economic (din amaratul lor de salariu de bugetari).

  3. poate se intereseaza cineva ce este cu tirurile acelea pline cu zahar care stau in vama de cateva luni,este oare spalare de bani ale firmelor lui base

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.