So, dupa ce un cotidian electronic se lauda ca este cel mai citit, un altul se lauda ca este cel mai audiat, parca ne-ar sta rau sa nu spunem si noi ca avem cititorii cei mai de calitate! Adica, cei mai inteligenti cititori sunt ai nostri, sau altfel spus: Cititorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor! Iar asta o spun acum inainte de a ne introduce contorul trafic.ro care va explica exact cum sta ierarhia.

Dar, sa ne intoarcem la problemele noastre: Doamna Velican Virginia, Director General in Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Giurgiu a trecut la evaluarea directorilor adjuncti si a sefilor de servicii din Directia de Finante.  Si, ce sa vezi, toti, dar absolut toti au fost evaluati cu calificativul Bine, si nimeni, dar absolut nimeni, nu a primit calificativul Foarte Bine cum se primea de obicei. Iar cand spun toti spun si sefa de la control si sefa de la personal si trezoreria si tot, ce mai, nici un foarte bine, numai bine toti.

Treaba e ca, in acelasi timp, s-au mai adus cateva persoane de pe la Ilfov, care, se pare, sunt croite sa ocupe cateva functii de director adjunct in Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Giurgiu. Ba mai mult, am auzit ca un director ar fi fost suspendat si ca de astazi urmeaza sa fie numit un altul in locul sau.

Toate astea in timp ce un alt visator ce urmeaza a fi inlocuit se bucura sincer ca este bagat in cateva comisii si comitete.

Si asta nu e tot. Dar mai lasam si pentru maine , ca sunt multe de spus 🙂

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.