8 COMENTARII

  1. unii la pnl, unde deja v’aţi grăbit să zgîriaţi uşa, alţii la muncă, la bătut ţăruşi cu curu’ pe fundul Dunării! HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

  2. Foarte sugestiva succesiunea de poze. De aici ne putem da seama perfect ca politica este o curva, iar executantii ei niste … Toti cei de mai sus au numitor comun : acapararea puterii pentru a le fi lor mai bine.
    Daca nici asta nu merge, este bine ca acesti tovarasi (si alti asemenea lor) sa se apuce de o munca cinstita. Aia este cea mai sigura, chiar daca nu te imbogatesti ca un politician.

  3. Sigur nu va merge,cum va intra unul peste afacerea celuilalt incepe balciul.De fapt ceea ce ia unit tot asta ai va destrama,stati linistiti ca nu ai doare asa de mult sufletul ca 90% din populatia tari traiesc de pe o zi pe alta.Nu trebuie sa emigram noi ci sa nu ne lasam manipulati si sa emigreze ei .

  4. Cand le vezi fetele de sacali jegosi ce sunt iti vine sa vomiti daca ai mancat ceva azi. Daca nu ii bagi in origini si le arati degetul mijlociu la alegeri!Ca ei tot vor iesi la vot asa cum ies de 21 ani , securisti imputiti, comunisti perversi si plini de sange pe maini.Imi este scarba de natia asta blestemata sa nu aiba tihna in vecii vecilor.

  5. daniel esti mareanlau, lilia ai ploieme la mansarda, marean esti daniel, radu esti lilia, ha ha…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.