In ultima discutie pe care am avut-o cu domnul Cezar Magureanu am fost acuzat de rea intentie in cea ce priveste persoana domniei sale. De aceasta data folosesc numai un comunicat de presa pe care l-am gasit chiar pe site-ul domniei sale si anume http://cezarmagureanu.ro/comunicate . Nu stiu in ce inteval temporar traieste domnia sa, dar, pentru mine astazi este 03. 02. 2011. Lasand la o parte data la care spune comunicatul domniei sale de presa ca a fost instiintat ca va fi evacuat din spatiul pe care acum il ocupa cabinetul sau senatorial, citi mai departe cum se lamenteaza domnia sa pe propriul site cand afla ca primaria Giurgiu ( la care domnia sa aspira)  il evacueaza din spatiul in care acum isi desfasoara activitatea in favoarea deputatului Madalin Voicu:

SPATIU PENTRU BIROUL PARLAMENTAR

În data de 17.02 2010 pe adresa Biroului parlamentar al senatorului Cezar Măgureanu s-a primit o înştiinţare, conform căreia până vineri, 19 februarie 2010 trebuie să elibereze spaţiul pe care îl ocupă în incinta Centrului Cultural „ Ion Vinea” şi destinat funcţionării biroului senatorial.
In adresă se menţionează faptul că sediul urmează să fie atribuit domnului deputat Mădălin Voicu, în urma cererii pe care acesta a adresat-o conducerii Administraţiei Publice Locale şi prin care solicită acordarea unui spaţiu pentru biroul sau parlamentar. Referitor la această situaţie, domnul senator Cezar Măgureanu face următoarea declaraţie de presă:
„Inca de la început vreau să spun că această solicitare este un abuz, deoarece între mine şi Centrul Cultural există un Contract de comodat, încheiat legal, începând cu data de 1.01.2009 şi valabil până la sfârşitul mandatului, pe data de 14.12 2012, încheiat în baza Legii nr.69/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, Cap.VII, art. 39 – privind obligaţiile autorităţilor locale. Dacă nu există nicio cerere scrisă din partea mea pentru repartizarea acestui spaţiu, este pentru simplul fapt că nu mi-a fost solicitată la momentul respectiv şi, oricum, nu cred că cererea „bate” contractul aşa cum încearcă Administraţia Locală să pretindă. Oricum, înainte de a-şi continua războiul cu mine, domnul primar Iliescu ar trebui să ţină cont de cei peste 18.000 de giurgiuveni care mi-au acordat votul la alegerile uninominale din noiembrie 2008 şi care au dreptul să-şi întâlnească senatorul ori de câte ori cred că este nevoie. Spre deosebire de Primărie, unde nici cu „mascaţii” nu intri în biroul domnului primar, biroul meu a fost deschis în fiecare zi pentru oricine a avut vreo solicitare sau doar a dorit să stea de vorbă cu mine. Aşa am considerat eu că trebuie să procedez şi, fie şi numai pentru a continua acest lucru, n-am să renunţ şi nu am să cedez presiunilor de orice fel care se vor face asupra mea. Pentru ca lucrurile să fie şi mai limpezi, am avut o discuţie cu domnul deputat Mădălin Voicu şi care m-a asigurat că nu are nici un amestec, domnia sa solicitând doar un spaţiu unde să-şi amenajeze biroul parlamentar dar în nici un caz pe acela în care îmi desfăşor eu activitatea. În aceste condiţii este clar că nici legea, nici logica nu au stat la baza acestei intenţii de evacuare ci numai bunul plac al cuiva care a ajuns să confunde proprietatea publică cu cea privată, şi locuitorii acestui oraş cu angajaţii propriului s.r.l.
Vreau să asigur electoratul Colegiului I că vor avea în mine şi în continuare un partener loial, că nu voi ceda fără luptă în faţa niciunei încercări, indiferent din partea cui va veni , de a rupe legătura dintre noi.”

14 COMENTARII

 1. facem pariu că şi cezar măgureanu va fi cercetat penal, foarte curând? prietenii ştiu de ce! 😉

 2. hai sa ne kkm pe noi! va luati de asta cu subiecte de rahat ca sa nu va intrebe cineva de Medelin al vostru. A propos, mai traieste deputatul PSD de Giurgiu? Dupa ce o sa ne spuneti ce a facut asta pentru Giurgiu, o sa vb si de Magureanu.Deocamdata abia astept sa va vad de mana cu Iliescu pe strazile asfaltate ale orasului,vorbind in fata zecilor de mii de salariati despre cinstitul,curatul si devotatul patriot local, Lucian Iliescu. Amin!

 3. Petru, NICIODATĂ! NICI-O-DATĂ!!! Atâta timp cât va mai fi un singur PSD’ist care va dori să trăiască liber, atâta timp cât mă voi mai putea mişca şi voi mai putea vorbi, pe mine nu mă vei auzi să spun ceva bun de Luci Iliescu!!! NICIODATĂ!!!

 4. Unde esti tu tepes doamne ca sa vezi ce au ajuns pesederei mei, cum eram eu in stare sa imi tai mana sa il dau jos pe lucica. si uite cum il pupa ai mei in cur acum pentru o bucata de ciolan.

 5. Imi pare rau pentru tine, Radule,dar va trebui s-o faci, pentru ca asa iti cere protocolul. Nu prevede liste comune si candidatul cel mai bine pozitionat? Voi v-ati facut deja de cacao cu Maroiu al vostru.
  Cat despre „NICIODATĂ”, stii cum se spune…

 6. Hai sictir ! jocuri de 2 lei (vechi) cu personaje de 2 lei si mai vechi ! Povestea lui Cezarica umilul , amaratul si cinstitul si povestea lui Harap-Alb ! Aveti mila de giurgiuveni si vorbiti de lucruri serioase precum ca moare lumea de foame , nu sunt bani ( salarii si pensii ) , copiii nu sunt educati in scolile astea unde profesorii nu mai au salarii , doctorii la fel , nu se poate tine un copil la facultate nu ….prostiile prostilor. Sa ne mai scuteasca si Cezarica cu oful lui pentru alegatori , sa-i cheme in vila lui de 1 mil euro in audiente daca tot nu mai are unde sa discute cu alegatorii pe care ii plange si ii curge o lacrima de crocodil ca nu are unde sa-i mai asculte . Nu tin nici cu ala nici cu ala ca sunt toti o apa si un pamant. Magureanu sa nu uite cum a ajuns senator cu ajutorul lui Nea Luci care si asta tot asa tine la giurgiuvenii lui de nu mai poate. Ne meritam soarta !

 7. Un sac plin de cacat acest magureanu ! Sa-i multumim imparatului nostru Lucian Iliescu ca a avut mana buna la JIGODIILE care ne reprezinta , de exemplu: , cezar cacat mare magureanu si pasat excroc ordinar dan ! Sa ne traiesti imparate ! O mie de ani ca morcovul in pamant!

 8. Eu nu voi face campanie ptr Luci, NICI-O-DATĂ!
  Iar dacă mă va obliga o hârtie, voi pleca din organizaţie.
  Dar îţi spun să nu fii aşa sigur, cu protocolul la Giurgiu 🙂

 9. domnul MAGUREANU ,pe cine crede el ca mai reprezinta in Parlamentul Romaniei .Chiar uita dansul, ca acei oameni care pretinde ca l-au votat ,au votat PNL ,pentru ca era sustinut la vremea aia de domnul primar Iliescu .

 10. pupa-l in cur mai Marius pe ” domnul primar Iliescu ” ca vorba aia e atotstiutor si ne-a facut in giurgiu de nu mai vezi nici la Paris : locuri de munca , sosele , biscuiti , stalpi de iluminat , bancutze s.a.m.d….. si toti banii pe lucrari ti-au intrat tie in buzunar ??? nu cred lasa-ma sa ma gandesc … hmmmm… da , stiu s-au dus in familie la el sau in cel mai rau caz acolitilor ! asa ca spor la treaba pupincuristule !

 11. Ia zi mai Radule Popa: sa mori tu! inseamna ca sambata dupa amiazai aici o sa vedem si demisia ta din pesedu? sau o sa te duci pe urma lui madalin ca nici de ala nu mai stim nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.