Am impresia că preşedintele Traian Băsescu e luat la mişto de deputaţii PDL. Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a decis cu 10 voturi Pentru, 8 Împotrivă şi 4 Abţineri să nu încuviinţeze cererea de arestare venită din partea procurorilor DNA în cazul deputatului PDL Dan Păsat. Asta după ce preşedintele Traian Băsescu le-a cerut la întâlnirea de luni aleşilor PDL să nu mai facă zid în faţa justiţiei.

Deputaţii jurişti s-au pronunţat asupra cererii de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive în cazul deputatului PDL Dan Păsat, înregistrându-se 10 voturi „pentru”, 8 „împotrivă” şi 4 abţineri, însă parlamentarii au interpretat diferit semnificaţia acestui rezultat, scrie Mediafax.

Deputaţii din Comisia juridică s-au pronunţat, miercuri după-amiază, asupra solicitării procurorilor privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PDL de Giurgiu Dan Păsat, acuzat de şantaj.

În comisie s-au înregistrat 10 voturi „pentru”, 8 „împotrivă” şi 4 abţineri.

După acest vot, membrii comisiei au încercat să interpreteze acest rezultat, unii spunând că trebuia jumătate plus unu pentru a se aproba solicitarea, iar alţii că abţinerile s-ar contabiliza alături de voturile împotrivă, deputaţii nereuşind să cadă de acord dacă votul dat în comisie înseamnă aprobarea cererii procurorilor sau respingerea acesteia

Precizarea privind rezultatul votului a fost făcută de vicepreşedintele comisiei, Florin Iordache (PSD).

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a declarat presei că membrii PDL din comisie au votat în favoarea cererii procurorilor în cazul deputatului Păsat.

Preşedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, ar urma să facă precizări după şedinţă.

4 COMENTARII

  1. Din intamplare am tastat Pasat Dan pe portalul Instantelor de judecata ,judecatoria Bolintin Vale ,si ce credeti ,surpriza ,in perioada 2007-2001, 400 de procese pentru terenuri cumparate prin instanta!!!!!!???????

  2. Este foarte usor sa improsti cu noroi pe cineva, dar la urma urmei omul isi vrea banii, pentru lucrarile facute.Acum ca si/au vazut sacii in caruta nu vor sa mai plateasca lucrarile pe care firma lui Pasat le-a facut. E deja cunoscut faptul ca dupa ce-ti vezi sacii in caruta sa uiti cine te-a ajutat si sa mai vrei sa-i faci si rau! Nu inteleg de ce primarii PNL care acum sunt asa iritati, nu erau si in timpul campaniei electorale cand isi umpleau buzunarele cu banii dati de Pasat? A…..atunci aveau de ce, Pasat era la PNL! Pe primari cand ii aresteaza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.