2.640 de giurgiuveni şi-au creat cont pe cel mai mare site de socializare din lume. În toată ţara sunt peste 2,5 milioane de utilizatori, cei mai mulţi fiind din Bucureşti.

Isteria celei mai mari reţele de socializare la acest moment nu i-a cuprins prea tare pe giurgiuveni dacă ar fi să ne luăm după clasamentul realizat de facebrands.ro. Potrivit datelor demografice, în Giurgiu există doar 2.640 de utilizatori Facebook, număr care ne clasează pe ultimul loc în topul clasamentulului pe judeţe.

Potrivit aceluiaşi clasament, cei mai mulţi dintre cei care utilizează reţeaua imensă de socializare sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 25 şi 34 de ani, mai mult de 50% dintre utilizatori fiind femei.
În ceea ce priveşte starea civilă, aproximativ 35% dintre utilizatori s-au declarat „singuri”.
Utilizatorii Facebook au făcut bine diferenţa între cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică, Inna fiind pe primul loc în topul paginilor pentru care autilizatorii s-au declarat fani. Pagina artistei numără peste 2 milioane de fani, numărul fiind în creştere de la o zi la alta.
Locul 2 este ocupat de Edward Maya cu aproximativ 215.000 de fani, iar pe locul trei se află Akcent cu aproximativ 211.000 de fani.
Peste 70% dintre giurgiuvenii care utilizează reţeaua de socializare Facebook sunt din municipiul Giurgiu.

articolul complet pe http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Giurgiu-pe_ultimul_loc_in_topul_Facebook_0_419958281.html

Daca esti utilizator de facebook nu uita sa te adaugi ca prieten al blogului giurgiu-net.ro :http://ro-ro.facebook.com/people/Giurgiu-net-Ro/100001729415332

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.