Vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc spune că are încredere în Alianţa de Centru Dreapta PNL-PC şi susţine că o alianţă cu PSD este ”binevenită”, dacă se acceptă principiul parităţii în ocuparea funcţiilor.

”Această atitudine, acceptarea acestei parităţi, dezvăluie o realitate îmbucurătoare, lăsăm la o parte ambiţiile, lăsăm la o parte orgoliile”, a declarat vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc. El spune că nu este interesat dacă sunt voci izolate sau nu în defavoarea principiului parităţii în PSD şi arată că important este faptul că majoritatea celor din PSD agreează ideea că trebuie date la o parte orgoliile şi vanităţile şi trebuie mers pe ideea de paritate.

Dragoş Ujeniuc crede că paritatea înseamnă împărţirea responsabilităţilor în mod egal între PNL-PC şi PSD. ”Un număr de 20 de judeţe vor fi conduse de PNL – PC şi 20 de judeţe vor fi conduse de PSD, acolo unde sunt mai puternici fiecare din ei, în mod egal şi important este că acest mod de gândire este rezultatul unei voinţe neabătute de a face treabă în România, de a rezolva problema răsturnării acestui regim odios”, a încheiat Dragoş Ujeniuc conform http://www.jurnalgiurgiuvean.ro/?p=4455

6 COMENTARII

  1. Sigur cu cei 26% intentie de vot pentru pnl+conservele sa ia 5o % din guvernare le-ar conveni ! Mucegaitul asta de bujeniuc se si vede vedete locala aparatorul hotior !

  2. Ar fi binevenita o alianta si cu smirnov,bani sa intre in contul personal al unora.Cele mai profitabile afaceri le-au facut cu psd niciodata nu a contat doctrina,banii nu au culoare politica.Ei nu au nici o vina noi avem ca ne lasam manipulati de profitori.Valabil ptr toti.

  3. Nu conteaza cu cine face PNL-ul alianta.Important este sa se gandeasca cine i-a ajutat in nordul judetului sa obtina mandate de primar. Sau au uitat deja! Chiar cel care le-a dat sa manance si lor si familiilor lor in campania electorala, si pe deasupra mai le-a oferit si suveniruri…..grase, ce-i drept….se stie cine!

  4. psdei pnlei psdei pdlei spune le cum vrei toti sunt troaca de misei isi vad si urmaresc doar interesele singura solutie s a p u n e m m a n a p e p a r furci si topoare mama lor de h o t i

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.