Va transmit prezentul drept la replica intrucat articolul “Mafia din IJP Giurgiu s-a facut frate de cruce cu cea de la Direcţia Agricola”, tiparit in editia electronica a saptamanalului “Academia Catavencu” din data de 21 ianuarie 2011, contine o serie de afirmatii neadevarate si pe care ‎le apreciez ca fiind de natura sa imi prejudicieze imaginea publica. ‎

In acest sens, dezmint in mod categoric absolut toate afirmatiile, care se ‎refera la mine si sunt cuprinse in articolul mentionat. ‎De asemenea, fac precizarea ca nu sunt director coordonator ci director executiv al DAJ Giurgiu.
Subliniez faptul ca nu detin un “magazin fitosanitar” in Varasti, ci doar un magazin mixt, iar autoturismul de serviciu are numarul de inmatriculare B.97.FBA si nu FAB cum gresit este “copiat” in articolul dumneavoastra.

In ceea ce priveste “constatatrea” autorului articolului, cum ca as avea o relatie cu un ofiter de politie, consider ca este nedemn ca o publicatie respectabila sa recurga la astfel de mijloace, care arunca in derizoriu esenta unui articol ce, in alte conditii, ar fi putut fi – poate – un demers jurnalistic reusit. Pentru  “linistea” detractorilor mei si pentru “documentarea” Dvs., ofiterul de politie citat in articol este un fost coleg de facultate si atat.

Se vorbeste in articol de contracte de sponsorizare “fortate”… Cu o minima documentare, autorul articolului ar fi putut sa constate ca exista doar un astfel de contract – de 10 mil lei vechi – catre sindicatul DADR Giurgiu, facut de catre  Agronomica Adunatii Copaceni, si ca sunt reguli stricte pentru sponsorizari.  Referitor la celelalte societati amintite, care ar avea contracte de sponsorizari – nu exista asa ceva. Toate aceste afirmatii se pot verifica…

De altfel, nu de mult, DAJ Giurgiu a avut parte de o actiune de control a Corpului de Control al Ministerului Agriculturii si un control al Curtii de Conturi.

Rezultatele dupa aceste controale au fost OK, lucru ce ar fi putut fi verificat de autorul articolului.

Consider ca ar fi fost firesc ca demersul jurnalistic sa excluda construirea unui ‎articol numai prin citarea, pe scurt, a unor “comment-uri”, cu atat mai mult ‎atunci cand sunt relatate pretinse intamplari, nici macar incadrate intre semnele citarii.

De ‎aceea, regret faptul ca nimeni din redactia “Academia Catavencu” nu m-a ‎contactat pentru a putea comenta si dezminti toate aceste asertiuni in timp ‎util, sau in faza de documentare a reporterului dvs. Acest lucru ar fi fost facil, in ‎conditiile in care programul meu de lucru este de dimineata pana spre seara, iar o astfel de intâlnire ar fi fost ‎foarte usoara. ‎

In incheiere, mentionez ca sunt dispusa ca, in interesul acuratetii jurnalistice si ‎al accesului la adevar al cititorilor ziarului dvs., sa ofer informatii pe viitor, ori ‎de cate ori se va dori verificarea unor astfel de “zvonuri”. ‎

Cu respect,

Petra Ochisor

……………………………..

12 COMENTARII

  1. Chestia ca e „FBA”si nu „FAB” sau invers, nu are relevanta, fapta e fapta ! Iar de controalele efectuate de Minister sau Curtea de Conturi, este ca si cum eu m-as controla pe mine.
    Totusi este de apreciat faptul ca aceasta doamna a avut curajul si demnitatea sa dea o replica unor zvonuri, intemeiate sau nu.
    Cat despre o „relatie” cu o alta persoana, ii dau dreptate in totalitate (desi nu o cunosc pe aceasta doamna, nici macar din vedere). Mi se pare atat de josnic, incat nici nu se poate comenta.

  2. apreciez iesirea cu drept la replica a doamnei Ochisor.De ce ceilalti care se cred nedreptatiti pe acest site nu ies cu drept la replica.Dupa aceasta iesire eu am indoieli in ceea ce priveste vinovatia doamnei Ochisor.Toata stima doamna.

  3. Ai dracului cu mafia voastra locala. Mizerabililor, lasati infractoarea sa plateasca sau va temeti ca se sparge gasca. De ce stergeti replicile care spun adevarul? Credeti ca-i salvati voi onoarea ? Asta n-are onoare ca e psihopata, nemernica, sufera de megalomanie.

  4. Daca au fost parasutele verificate de curtea de conturi…normal ca sunt cinstite.Meritau N.U.P

  5. MAFIA DIN PRIMARIA COLIBASI UITA SA PUNA IN POSESIE DIMINUAREA DE 10% PE LEGEA 247/2005 ,SECRETARU A FACUT PROIECTE DE 50.000EURO SIPROSTI COMUNEI NU ESTE INFORMATII CUM AR FII NORMAL ,VAPOR VINE CU MICI SI CU BEREA CA SA IL VOTEZE PROSTI CA EL IA BANI CUM A LOAT SI IN CAPANIA DIN 2008 DE 500000 EURO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.