Site-ul este acesta:http://listarusinii.ro/, Aici puteti gasi numele a trei alesi giurgiuveni care au o rubrica special dedicata pe acest site, rubrica in care le putem lasa si comentariile nostre legat de felul in care le apreciem activitatea parlamentara.

Conform editorului acestui site, toţi parlamentarii din această listă au pus mai mult preţ pe privilegii şi pe comandamente de partid, în dauna mandatului primit din partea propriilor alegători.

Nu trebuie uitat că în fruntea Listei rusinii se află chiar preşedintele Traian Băsescu şi primul ministru Emil Boc, care au luat efectiv decizia tăierii pensiilor şi salariilor
Nu trebuie uitat că în fruntea Listei rusinii se află chiar preşedintele Traian Băsescu şi primul ministru Emil Boc, care au luat efectiv decizia tăierii pensiilor şi salariilor.

Cine doreste sa lase comentarii alesilor giurgiuveni ce refuza sa asculte vocea poporului o poate face aici:

Deputat Boiangiu Victor: http://listarusinii.ro/parlamentar&cod=25&parlamentar=Boiangiu+Victor

Senator Magureanu Cezar Mircea: http://listarusinii.ro/parlamentar&cod=224&parlamentar=Magureanu+Cezar+Mircea

Deputat Pasat Dan:

http://listarusinii.ro/parlamentar&cod=113&parlamentar=Pasat+Dan

5 COMENTARII

  1. Voi de abia acum ati aflat de chestia asta ??? Acest site a aparut imediat dupa votarea cu pricina.

  2. Vom reusi prin noi insine.Nu avem nevoie de pomeni de la stat.Orice om capabil si corect traieste pe picioarele si cu capul lui nu cerseste mila.Acesta e romanul adevarat cu demnitate si onoare.

  3. Dlor parlamentari a-ti procedat corect prin sustinerea acestor masuri,v-ati sacrificat partidul si imaginea dvstra in interesul Romaniei de a o salva de la faliment.Nu PDL a fost la guvernare pana acum,psd si pnl au jefut tara au oferit pomeni oamenilor nevoiasi de 1% iar 99%si ia insusit ei familiile lor devenind miliardari,privind cu dispret spre cei multi si cinstiti,nea folosit fratilor.Aveti grija,nu va lasati manipulati.

  4. acest articol sa ramina postat permanent sa afle cit mai multa lume de acesti TRADATORI AI NEAMULUI ROMANESC.
    TREZITIVA ROMANI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.