Se pregăteşte un Consiliu Naţional pentru Supraveghere Editorială!
Se anunţă vremuri interesante pentru presa română. Puterea nu îşi mai doreşte voci critice deloc. Aud că e în pregătire un proiect de act normativ care să reglementeze toată presa… nu doar cea audio-video (care acum e de competenţa CNA). Nu se ştie clar cum s-ar putea numi un asemenea organism, dar unii din PDL susţin că ar putea fi ceva de genul – Consiliul Naţional pentru Supraveghere Editorială.
Noul organism ar trebui să aibă în grijă nu doar presa audio-video (inclusiv cabliştii), ci şi ziarele şi on-line-ul. Evident că se ţinteşte în special pe bloguri precum giurgiu-net.ro, (unele din acestea sunt mai citite ca portalurile de ştiri sau gazetele on-line). Totul va fi făcut cu blagoslovenia CSAT şi se va invoca siguranţa naţională (aud că se va invoca şi morala şi ordinea publică). Organismul ar putea da atenţionări, somaţii, amenzi, retrageri de licenţe şi evident restricţionarea de site-uri. Legea va avea reglementări stricte şi pentru societăţile de cablu – acestea vor fi obligate să organizeze grila de programe oferite abonaţilor în funcţie de un set de reguli ce vor fi emise de viitorul organism.

sursa:pesurse.ro

6 COMENTARII

  1. hai sa ne kkm pe noi!incepe giurgiu-net!terminati cu prostiile!mare scula pe bascula giurgiu net incit sa fie inchis sau sa ne dam importanti.pai daca se inchide gr net inseamna ca i-realitatea si antena 3 trebuiesc duse la canal.hai mai baieti,nu va mai kkti pe voi cu teama ca ve inchide puterea portocalie.va bagati in seama prea mult!

  2. Va plangeti de dictatura portocalie, dar in cazul in care apar comentarii sau ,, articole,, care i-ar deranja , nu le publicati.
    Va gudurati si voi pe langa toata lumea, inclusiv pe langa ,, dictatura portocalie,, !

  3. Admin, ma bucur ca va documentati, si nu tin neaparat sa fie publicat comentariul respectv.
    M-as bucura sa dati dovada de corectitudine si sa publicati la un moment dat ce credeti de cuvinta , mai ales ca toata lumea stie ca in esenta , lucrurile sunt reale.

  4. Credeti ca mai pacaliti lumea, ca atunci cand chipurile ati fost amenintati cu nu stiu ce ??? Mai terminati cu preamarirea asta fiindca nu sunteti decat o publicatie de provincie, asa-zis libera, un soi de can-can giurgiuvean si atat… De la adevaratele site-uri sau publicatii care intr-adevar fac deranj la oranduire, pana la voi, este cale lunga (sa nu zic diferenta), gen Londra-Gostinu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.