Pentru prima dată de la începutul negocierilor dintre PNL, PC şi PSD, aflăm oficial care sunt principiile viitoarei alianţe politice a Opoziţiei. Ele au fost dezvăluite azi de preşedintele PNL Crin Antonescu.

Alegeri locale 2012:

-fiecare păstrează ceea ce are acum de principiu. Dacă însă într-un judeţ partea cealaltă are o persoană mai bine poziţionată şi îşi doreşte funcţia atunci se negociază (s-a vorbit deocamdată de principiu şi nu pe persoane).

-paritate între ACD şi PSD la CJ-uri şi primăriile reşedinţă de judeţ

-la celălalte localităţi se va merge pe sondaje şi negocieri locale

Alegeri parlamentare 2012

-paritate între ACD şi PSD în ceea ce priveşte numărul de locuri în Parlament

-fiecare parlamentar al viitoarei alianţe îşi păstrează locul

-premierul va fi de la PSD, iar portofoliile guvernamentale se vor împărţi paritar

Alegeri prezidenţiale 2014

-se va stabili pe bază de sondaje

3 COMENTARII

 1. fsn confisca revolutia ,nomenclaturistii si securistii[iliescu,voiculescu]pun mana pe putere si pe averea statului[poporului].denigreza si distrug monarhia si partidele istorice,luptatorii ptr democratie adevarata din pta Universitatii,fabricile,uzinele,pamantul sunt daruite clientelei politice ptr cetateni retrocedarile proprietatilor e un moft spune iliescu si haita lui.Dle Antonescu cu cine ne asezi la masa?Se rasucesc BRATIENII in mormant.Ne-ai vandut,istoria te va judeca.De ce ,cu ce te santajaza securistii de ieri miliardarii de azi.A fost suficient genocidul de la canal,AIUD,GHERLA,atunci tancurile sovietice comanda.Acum de ce?Ptr bani,putere ptr tine,noi nu te vom urma dar nici tu nu vei reusi paranoia te va invige si credinta noastra in dreptate si Dumnezeu.

 2. PROPUNERI pentru Uniunea PNL,PSD,PC

  Pentru a scoate ţara din rahat alianţa ar trebui să ia măsurile următoare ca unică soluţie:
  1).Soluţionarea dosarelor celor corupţi indiferent de culoare politică.
  2). Eliminarea din structurile de conducere ale statului a tuturor alogenilor şi masonilor.
  3).Reducerea drastică a funcţionarilor din administraţia statului la toate nivelurile deoarece aceştia generează zi de zi marea birocraţie şi corupţie.
  4).Lichidarea pensiilor uriaşe imediat.
  5).Înfinţarea de bănci româneşti conduse de români.
  6).Distituirea evreului mason Mugur Isărescu din funcţia de guvernator al băncii naţionale şi înlocuirea lui cu un bun român.
  7).Scoaterea dela guvernare a U.D.M.R care urmăreşte distrugerea statului român şi segregsrea ţării.
  8).În fruntea S.R.I. să se pună un român patriot nu evrei ca până acum.
  9).Desfinţarea salariilor dela mai marii conducători ai diferitelor secte religioase care urmăresc ditrugerea creştinismului.
  10).Supravegherea de către SRI a informaţiilor date pe posaturile de televiziune care urmăresc dezinformarea populaţiei; cazurile posturilor Antena şi Realitatea deţinute de inamicii poporului român care urmăresc dezmembrarea naţiunii. Vor zice că ne întoarcem la cenzură. Nu! oprim otrăvirea poporului român cu planurile duşmanilor noştrii din interior sau exterior. Aceşti nemernici dela Antena şi dela Realitatea în goana lor după bani sunt în stare să ucidă şi pe părinţii lor. Urlă mai tare cu trompeta ca propaganda comunistă antiromânească din anii 1948 -1950.
  Sunt gras plătiţi să latre la televizor contra românilor. Aceştia sunt trădătorii otrăviţi ai neamului românesc. Evreii cu cetăţenie română au misiuni speciale de distrugerea neamului românesc.
  UN bun patriot român!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.