Singur ca sunt si foarte multi nemultumiti de acest sondaj. Sigur ca sunt si contestatari,si oamenii care ne acuza de aranjamente, de maslure a voturilor si de favorizare a unor candidati. Culmea ar fi sa se gaseasca unul care sa ceara renumararea voturilor si sa ne acuze de practici oculte cu flacara violet.

Trecand peste glume, participarea dumneavoastra masiva la acest scrutin electronic, implicarea candidatilor in a-si convinge susinatorii pentru a-i vota si evolutia sinusoidala a candiatilor in decursul acestei saptamani ne motiveaza pe noi sa ne luam treaba mai in serios decat pana acum si inceracam pentru dumneavoastra un nou format mult mai dinamic si mai interactiv,despre care voi scrie in una din postarile viitoare.

Cine a castigat de pe urma acestui sondaj?

Pe de o parte noi cei care avem o imagine aproximativa despre cat sunt de apreciati politicienii acestui moment. Pe de alta parte domniile lor pentru ca si-au testat cu un an inaintea alegerilor locale, pe de o parte rezulatul in apeciere publica a activitatii sale politice, pe de alta parte puterea de mobiliza oamenii la vot.

Nu vreau sa fiu subiectiv si sa analizez fiecare candidat in parte. O singura constanta exista in sirul de concluzii pe care le putem trage:

Cei mai votati candiati sunt cei mai vizibili politicieni in presa si cei mai activi in relationarea cu oamenii!

Un vechi proverb romanesc spune: „Ochii care nu se vad se uita”

Acelasi lucru spun si eu: Stand ascuns in casa nu o sa te voteze nimeni !

Si inca ceava: Sondajul acesta demonstreaza ca publicitiatea negativa este la fel de eficienta ca si cea pozitiva, ba chiar pe alocuri cei cu o imagine imaculata nu au fost suficent de remacati de cetateni si prin urmare votati.

In afara celor spuse de mine, ce alte concluzii ar mai fi de spus ?

[poll id=”6″]

11 COMENTARII

 1. asta interzis, nu esti in top, fiindca esti lipsit de judecata…, cred ca nu vei fi decat in topul dna.

 2. Doamne în ce hal i-ai tâmpit pe giurgiuveni.
  Ce dracu caută torționarul ăsta de Lucifer în top măi fraților .Și primul. Sunrem oare masochiști?
  Și pîtpîdîcul ăla de Muscalu ce vrea mă ? Ăsta se vede primar?
  Doamne , apără-ne și păzește -ne de ciuma roșie.
  Numai Tu Doamne ne mai poți ajuta că noi suntem niște nemernici .N-am înțeles nimic din această libertate.

 3. Am mai pierdut un erou al pieti Universitatii ca multi altii sa le fie tarana usoara si sa ne ierte iar noi alegem fostii comunisti indiferent in ce partid se afla.De ce ne mai intrebam cum traim?Ne meritam soarta.Dnii Iliescu si Anton fac aliante contrar vointei membrilor de partid,au transformat organizatiile in propriile SRLeuri dictatura sa lasat precum ceata.Noi de ce le facem jocurile suntem la fel de vinovati ca cei care au aplaudat minerii.Doamne iartane ca nu stim ce facem generatiilor viitoare.Cum il regretam acum pe dl Coposu asa o sa il regretam pe dl Basescu.Democratie unde esti,de ce nu vii!

 4. Sorina, tu ai dreptate, Iliescu Lucian a facut multe pentru orasul asta, iar astia care nici nu stiu pe ce pamant traiesc, injura, injura, injura! Ce credeti ca injurand si insultand sunteti mai integrii, mai inteligenti? Sunteti doar niste copii de trupa intr-o oaste fara capatai!

 5. Eu am votat cu Muscalu si ma bucur ca a ajuns inaintea alor vostri. Nu stiu daca se vede primar, dar in general se vede bine. Luptati si voi ca el apoi emiteti pretentii.

 6. Am crezut ca mai aveti ceva de comentat in legatura cu Muscalu, fiindca aveam eu ce sa va spun, sunteti incapabili de raspuns, dar din nefericire, sunteti incapabili in general. Pacat de voi, ati fi putut construi ceva! Nu sunteti in stare, iar noi tinem si ii apreciem pe cei care se lupta pentru noi, Muscalu este un luptator, voi sunteti niste ascunsi in tufis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.