Astazi  este ultima zi in care mai puteti vota! Joi, dupa inchiderea sondajului,vom trage impreuna concluziile ce se desprind din acest scrutin electronic. Pana atunci, inca o zi de vot ![poll id=”6″]

7 COMENTARII

  1. DIN CATE SE PARE, ACEST CLASAMENT ESTE UN FAKE, ESTE SIMPLU CAND ADMINISTREZI SI ADAUGI DUPA BUNUL PLAC, CUI VREI NISTE VOTURI IN CALITATE DE ADMIN, DIN CURIOZITATE AM MONITORIZAT SI AM OBSERVAT CUM DECURGE SISTEMUL ACESTA, SI INTR-UN SINGUR MINUT LA UNELE PERSOANE ATI ADUGAT 20 DE VOTURI…:)))))))))) DECI SUNTETI DE RAS CU TOPUL ASTA….deci se vede foarte clar pe cine vreti sa favorizati….ca altfel Barbu si Vuca n-ar fi luat nici macar 20 de voturi…:)))

  2. maica,cel mai iubit dintre giurgiuveni…fu mosu’meu da’se duse.din ce aratati voi p-acilea,nici unu nu e ca mosu meu,niste ipotenti maica.

  3. vasile,vasile…d-aia cerusi tu la famelie sa te ingropam cu laptopu,afurisitule,merge modemu si la doi metrii sub?ia sa intri pe fatabuk ca imi facui cont acolo dupa ce imi schimbai proteza.

  4. Daca adunam voturile, constatam ca reprezentantii PNL-ului sunt pe primul loc. Asadar, la urmatoarele alegeri PSD va face ce stie mai bine . . . Se „mananca” din interior si …..Pierde !!! :)))

  5. ba nene haide ti cu toti sa facem o schimbare in orasu asta care e de cacat ,sa putem oferi si celor tineri un loc de munca cv prosperitate nu va-ti saturat de nea luci mai dal in ***a mea de taran ca prea trage numai pentru el…nu conteaza aceste voturii dar unu singur nu ne poate schimba pe toti giurgiuvenii dar noi toti putem da uu jos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.