Toata floarea PDL-ului e in fierbere. De la nordul judetului si pana la municipiu, de la Deputatul Boiangu, la senatorul Magureanu si pana la primarul Dobre, liderul informal al PDL, toti au un scop comun. Relansarea PDL-ului dar fara Anton!

Cica oamenii n-ar avea nimic cu Marin Anton dar partidul se duce de rapa iar ei fac foamea uitandu-se cum se aduc pe posturi oameni de la Bucuresti. In timp ce pe Anton il doare in floarea patului de la pusca.

Asa ca, dupa previziunile atotstiutoarei Vanga, care a studiat fenomenul puciurilor lunii ianuarie in pedelismul giurgiuvean, e de bine.
Vanga a prevazut ca va fi un puci, care daca nu va reusi, se va numi… muci.

Ultima confruntare a fost in aceasta seara cand urmatorul vizat de schimbarile dorite de Anton ar fi Florin Radoi, directorul Postei Romane filiala Giurgiu.

Voi reveni de luni cu amanunte, toate spumoase si demne de urmarit.

3 COMENTARII

  1. introducere.mi se rupe de anton-beton.dar nu pot sa nu observ cine sunt protestatarii care fierb,cica.dipotatul bulangiu,comunist,pesedist,pidilic de conjunctura.tasoi junior devalizator de banci,informator secu,penelist de conjunctura,pedist fortat si uneperist nici el nu stie de ce.dobre,muncitor la avicola mihasilesti,semianalfabet.primar datorita afacerilor imobiliare si cu terenuri din jurul lacului,aliat de facto cu vanghelie si cealalta cioara din hulubesti,senatorul priponit voicu.deci,despre ce discutam noi aici?despre trei epave aciuate la pidilic ce au luat-o in freza.trei penali care nu mai conteaza in pidilic,latra si ei la luna,si care e problema?nu putem trai ca latra ei?

  2. era sa uit,puci in pidilic?nu tata,muci in pidilic,bulangiu,tasoi jr si dobre.ii iei cu un servetel nici macar nu e nevoie de batista ca sa nu zic de solutia batrineasca,ii sufli pe jos…ceea ce anton face.bravo mai betoane!chiar daca nu te simpatizez dar faptul ca ii scuipi p-astia trei muschetari…ai un plus din partea mea!(de parca te-ar interesa ce zic eu aici pe forum)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.