La nivel national vedem periodic sondaje de opinie privind partide, oameni sau aliante politice care ne ajuta sa ne facem o parere legat de nivelul de apreciere al oamenilor fata de politicieni.

Orasul Giurgiu, nu are nici un barometru si nici nu se fac masuratori sociologice care sa ne exprime nivelul de incredere al giurgiuvenilor fata de principalii pioni ai politicii giurgiuvene.

Tocmai de aceea, giurgiu-net.ro deschide sondajul: Cel mai iubit dintre giurgiuveni , sondaj in care voturile noastre insumate vor crea tabloul politicii giurgiuvene la ora actuala.

Incepand de acum, in partea stanga a acestui blog veti gasi permanent formularul de sondaj si rezultatele partiale din fiecare zi.

Nu incercati sa manipulati autorii aestui blog sa va creasca procentul pentru ca tehnic este imposibil. Tot ce aveti de facut este sa votati, sa va rugati prietenii sau membrii de partid sa va voteze.

Asadar, giurgiuveni, sa votam:

Update:Un concurent foloseste practici de inselare a softului pentru a avea mai  multe voturi.

Avertisment! Concurentii care vor primi voturi prin softuri regeneratoare de i.p. sa ia in calcul ca softul nostru desi inregistreaza votul semnaleaza ca au fost mai multe voturi emise de acelasi calculator. In consecinta, concurentii care vor continua sa insele opinia publica prin voturi false vor fi exclusi din competie.

[poll id=”6″]

11 COMENTARII

  1. nu prea am ce vota,majoritatea sunt renumiti pt toate hotiile facute iar cei care nu sunt renumiti vor fi daca ajung la putere.

  2. asta este lista hotilor din Giurgiu…tiganul din frunte (stanisteanu) si dom’ primar sunt cap de lista in meseria de furt calificat

  3. Pai Vuca si Petcu ce au, sunt tineri, destepti si nici n-au furat? Dar cu Florian Nicolae de ce sa nu votati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.