Negocierile dintre Alianţa PNL+PC şi PSD merg ca pe roate. Deja s-a stabilit un set de principiii care vor fi prezentate liderilor locali ai partidelor. În cazul în care aceştia vor fi de acord cu aceste principii, liderii centrali vor trece de urgenţă la perfectarea detaliilor. „Merg uluitor de repede negocierile cu liberalii. Am cedat şi noi şi au mai lăsat şi ei de la ei„, mi-a spus un social-democrat. „În principiu nu ne va prinde 1 februarie până nu vom semna actele şi le vom depune la Tribunal„, a spus de data asta un liberal.

Dacă ar fi să mă iau după ultimele mişcări din PSD… atunci aş spune că social-democraţii au acceptat să fie vioara a II-a. Fiecare se alege cu ceva din noua înţelegere. PSD îşi va conserva câştigul actual şi poate ceva în plus, PNL va avea prezidenţiabilul şi evident o zeste mult mai mare de parlamentari şi aleşi locali, în timp ce PC se va consolida din plin din toate punctele de vedere.

PS: Din câte am auzit… paticipanţii la întâlnire au convenit să nu facă nici un fel de declaraţii despre mersul negocierilor şi conţinutul lor până ân ajunul semnării actelor finale.

sursa: http://pesurse.ro/#/

1 COMENTARIU

  1. se va naste…moarta!auzi,psd vioara doua,in ce film?apoi alianta pnl-pc…sta pisica-n virful cozii!tare alianta!tare ca …fularul.gindesc ca pidilicii nici nu mai pot dormi de grija.naivi mai sunteti!crinut,nici nu-l apuca alegerile din postura de sef,sa vedeti porumbacul cum isi ia zborul,cum dosarul lui felix se va judeca pe fond.sa vedeti atunci intrebari kakaia aliantia,tavarisci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.