Unde sunt vremurile cand numirea noilor directori se facea cu fast,cu presa, cu un piscot, un pahar cu cico, felicitari noului director si prezenta prefectului care oficia numirea omului pe post ?

Acum PDL -ul numeste directorii de parca le e rusine cu ei, pe muteste. Stie cineva cand a fost numit Bogdanel Otetaru, director la APDRP Giurgiu ? Nici macar presa portocolie nu a aflat de aceasta numire.

La fel cu nimeni nu ar fi aflat daca nu scriam eu cine este , de astazi, noul director al ITM Giurgiu:

Petrus Savelie. Despre domnul Savelie va pot spune ca este mai mult un om de administratie decat un om politic. Fost director al Directiei de Drumuri in Consiliul Judetean Giurgiu, pleaca odata cu Victor Boiangiu in PDL unde este apreciat pentru experienta sa administrativa si este numit director adjunct la AJOFM Giurgiu. Acolo face performanta iar pentru asta este apreciat dar si sustinut de deputatul Boiangiu pentru a ajunge de astazi Directorul ITM Giurgiu. Cu toata antipatia fata de PDL, despre domnul Savelie pot spune ca este un om expermentat care va face performanta in institutia pe care o va conduce.

Organigrama institutiei prevede de astazi un singur director adjunct iar aceasta functie va fi ocupata de o doamna despre care nimeni nu a mai auzit pana acum: Boscan Gigi Ionela.

12 COMENTARII

  1. Ce te râzi, mah, ce te râzi? O avea şi el o experienţă în ceva, Ştie el, Boiangiu, mai bine, că doar sunt împreună de atâta timp. Şi, normal, uite că ştie şi „pe surse”, că altfel ori minte, ori mănâncă c…., ştii tu.

  2. Il cunosti personal Sictireli ???
    Ii cunosti activitatea de conducere ?
    Apropo are experienta manageriala de 20 si ceva de ani ……daca nu chiar mai mult.

  3. Nu vorbim de politica , vorbim de locul de munca ……..chiar crezi ca nu e capabil sa ocupe functia asta ?

  4. Florea, uite, daca te autentifici poti sa poatezi orice vrei tu ( la nivelul 1, max o postare /zi. Nu te cenzureaza nimeni, nici pe tine si nici pe Sicireli daca o va face. Nu se opune nimeni sa laudati imparatul vostru cat vreti voi pe aceasta platforma. Dar nu cenzuram nici comentariile, ce zici? Te bagi ?

  5. Nu va faceti probleme ca nu sunt directorii pdl ,sunt ai psd si pnl.La GR sunt vreo 2[doi]directori ai pdl si in bpj 3[trei] la o schimbare revin de unde au plecat[ca somonii]in corpore.De ce ne miram?De 20 de ani se intampla acest fenomen al migratiei oportunistilor.Ei nu au nici o vina NOI alegatorii suntem vinovatii ca odata la patru ani avem in mana viitorul copiilor nostrii.

  6. Nea savelie merita sa fie luat de exemplu de succes si buna practica: dai un ban dar stai in fata! Succesul este pentru cei care cred in el. Am scris corect si azi sunt blonda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.