Inspectorul scolar al ISG Giurgiu Alexandru Burgui, taie in carne vie in aceste zile in inspectoratul scolar Giurgiu. Fara nici un criteriu profesional sunt schimbati inspectorii de la majoritatea disciplinelor cu ilustrii anonimi adusi din nordul judetului pe criterii clientelar-politice si pusi pe functii despre care nu avem idee cata performanta sunt cababili sa realizeze.

Curios este ca in aceasta perioada ministrul de tinichea, Daniel Funeriu, explica pe toate televizoarele cat de important este sa eliminam implicarea politicului in actul de invatamant, motiv pentru care a creat o lege a invatamantului antiromaneasca si antibunsimt in care invatamantul romanesc este ingenuncat in fata pretentiilor maghiare.

Demagogia perversa a guvernarii PDL-UDMR nu face alceva decat sa distruga viitorul copiilor nostri si implicit viitorul acstei tari.

In ceea ce priveste schimbarile din Inspectoratul Scolar Giurgiu, in zilele urmatoare , eu sau colegul meu komandor vom reveni cu prezentarea nominala a noilor inspectori si cu palmaresul acestora atat politic cat si profesional.

6 COMENTARII

  1. Invatamantul romanesc ar functiona de zeci de ori mai bine fara inspectorate si fara inspectori de specialitate care la urma urmei CE FAC/IAU NISTE BANI DEGEABA

  2. DE directori ce sa mai vorbim daca nu avea membru de partid intre profesori numeau chiar si FEMEIA DE SERVICIU pe post ,asa cum a facut la JOITA sub presiunea VICEPRIMARULUI din 27 de profesori cu studii superioare vicele a propus pe sotia sa ca director cu studii medii si atat.

  3. Cred ca si la ziarul dumneavoastra tot aceleasi criterii de angajare sunt dupa cate greseli gramaticale faceti….
    Stiti cum e…. „Rade ciob de ciob, cand el e facut…zob.”
    Cine va da dreptul sa-i vorbiti de rau pe cei din nordul judetului? Dupa ce criterii faceti voi, „neica nimeni” evaluarea? Tot politice. Ca doar pe acestea le aveti intre „valorile” pe care le trambitati. Care sunt acei inspectori din nord? A………. din nordul municipiului Giurgiu! Pai de ce nu spuneti, oameni buni, asa!

  4. Rusine! acest „inspector” e capabil de orice!chiar sa „taie in carne vie” pentru a-si apara interesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.