Doriti sa cititi si alte ziare electronice din Giurgiu? Giurgiu-net.ro va sta la dispozitie! Pentru ca sprijinim libertatea presei, chiar daca punctul de vedere al unor ziare nu corespunde cel al autorilor giurgiu-net.ro, noi va punem la dispozitie linck-uri active catre principalele publicatii electronice din Judetul Giurgiu. Cu aceasta ocazie uram bun venit in presa electronica unui nou ziar la care scriu si fosti autori giurgiu-net.ro si care a inceput deja in forta sa combata neregulile edililor din Giurgiu:  http://www.gazetadegiurgiu.ro/.

Asadar, cu un singur click pe siglele ziarelor pe care le gasiti in partea dreapta a giurgiu-net.ro puteti ajunge instantaneu pe site-urile publicatiilor: www.gazetadegiugiu.ro, www.giurgiu-news.ro, www.giurgiuveanul.ro, www.giurgiu-online.ro, www.jurnalgiurgiuvean.ro,www.saptamanagiuriuveana.tk si nu in ultimul rand www.adevaruldeseara.ro sectiunea Giurgiu. Deja www.giurgiu-news.ro si www.gazetadegiugiu.ro contin linkul giurgiu-net.ro iar daca si alte ziare doresc sa il posteze pe propriul site, gasesc script-ul nostru in partea stanga a blogului giurgiu-net.ro.

Noi nu consideram ca intre ziare trebuie sa existe concurenta ci sustinere pentru propagarea informatiei, tocmai de aceea, colega noastra” de prin presa adunate” aduce pe giurgiu-net.ro de multe ori postari preluate din presa profesionista din judetul Giurgiu citand de fiecare data sursa si postand un linck activ catre publicatia de unde a fost preluata postare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.