Viaţa este tot mai grea, însă, când rămâi fără putere de muncă, devine imposibil să îţi duci traiul de pe o zi pe alta. Ilie Ruse, un giurgiuvean din municipiu, un om care a muncit 20 de ani, s-a ales cu o mulţime de probleme de sănătate. Ilie Ruse a fost operat de 3 ori pe coloană, a suferit un infarct şi are trei stent-uri. Astfel, orice efort i-ar putea fi fatal.

Din nefericire, are şi o pensie de boală de doar 800 de lei. Probabil, ştie fiecare dintre noi ce înseamnă să încerci să trăieşti cu aceşti bani, o lună întreagă.

Are alături o soţie minunată care, la rândul său, are probleme de sănătate, dar lucrează de dimineaţă până seara, la privat, pe salariul minim. Abia le ajung banii pentru mâncare şi plata dărilor către stat. Iar iarna este cruntă pentru ei.

Locuiesc la casă, fiind nevoiţi să se încălzească la sobă, cu lemne. Anul acesta, nu au putut să îşi cumpere necesarul de lemne şi cer ajutorul semenilor lor pentru a-şi putea monta o instalaţie pentru gaze naturale. Asta ar reduce, aşadar, costurile pentru încălzire cu mult.

Nu au mai cerut până acum ajutorul nimănui, dar este din ce în ce mai greu pentru ei ca să supravieţuiască în sezonul rece.

Ilie Radu ne roagă să îl sprijinim, fiecare cu ce sumă poate, oricât de mică, şi spune că va cere, oficial, şi sprijinul autorităţilor locale şi judeţene.

Până atunci, însă, dacă doriţi să îl ajutaţi puteţi dona în contul: RO51INGB0000999904927205(RON)

Ruse Ilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.