Băi, frate! Cât tupeu şi câtă nepricepere, simultan, la ea, dar mai ales la cei care arată cu degetul spre alţii, când au, de fapt, curtea plină de… „dobitoace”

DEX:  dobitóc, ~oácă [At: PALIA (1581), 193/1 / Pl: ~i, ~oáce / E: vsl добиток1 sn Animal (patruped). 2 sm (Înv; cu indicarea speciei de animale) Mulțime de… 3(Îvr; îs) ~ ceresc Constelație cu nume de animal. 4-5 smf, a (Om) lipsit de inteligență și bun-simț.). Vă alegeţi!

Aţi văzut vreodată, din curiozitate, vreo conferinţă la PNL Giurgiu, cu şefa femeilor liberale, Dana Danciu? Fraţilor, am văzut noi câteva secvenţe şi, dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns.

Cum, mă, să te dai ditamai liderul politic, dar să nu fi în stare să legi două vorbe? Cum, mă, să zici de alţii că sunt „analfabeţi instituţional”(funcţional, na, că aţi sărit de cur în sus că n-am scris eu „corect”:)))) şi nu numai, iar tu să scoţi în faţă asemenea specimene „politice”? Cum?

E, asta înseamnă să fii „penelistă” adunată de Anton de pe Facebook.

Duamna cu pricina postează, aud, tot felul de mega-comunicate despre nu ştim ce mega-proiecte, chestii scrise, fără îndoială, de altcineva, ca şi cum E.A. ar fi ‘a mai deşteaptă dintre toate doamnele care ar trebui să-i pupe ei poalele…

În acelaşi timp, surse din interiorul partidului ne-au transmis că tanti ar fi praf, varză, mămăligă la exprimare, în şedinţe ori în discuţiile cu ai săi colegi. Adicătelea, o ditamai analfabeta politic, nah!, că tot vă place vouă, PNL-işti, cuvântul ăsta.

E, dragii mei cititori, iată că ni s-a reconfirmat informaţia, după ultima conferinţă de presă a PNL Giurgiu, la care a participat şi tantica asta. Bâlbăieli, incoerenţă, pauză nepermisă între cuvinte, de parcă ori nu vede bine ce scrie pe foaie ori nu ştie nici să citească, idei în dezordine… etc. Nu mă credeţi? Vizionaţi filmarea, o găsiţi AICI:

Tanti, alo, PRAF ŞI PULBERE, pe bune!

Sincer, le compătimesc pe doamnele educate şi cu adevărat liberale din organizaţia pe care o „conduceţi”, pentru că sigur le e ruşine cu cine a ajuns să le fie şefă.

Semnat: Redacţia Coerentă

2 COMENTARII

  1. Doamna, pare mahmura ::)) o fi servit ceva mai mult de ziua femeii ::)) cu actiunile, a amestecato grav ::))

  2. Pentru ca nu pot fi decat absolut obiectiva in orice situatie – chiar si in cele care ma implica personal – iti dau dreptate Catalina Sfetcu. Cu precizarea ca cel care a „adunat-o” de pe facebook si i-a dat o valoare cu mult peste cea reala a fost Dumitru Beianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.