De Crăciun, jandarmii giurgiuveni au fost prezenţi în stradă, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte în municipiul Giurgiu și în localităţile în care Jandarmeria are subunităţi dislocate: Ghimpaţi, Mihăileşti, Bolintin Vale, Roata de Jos şi Clejani.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Giurgiu, în perioada 25-27 decembrie, jandarmii au dat şapte amenzi pentru fapte precum adresarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, provocarea sau participarea efectivă la scandal şi alertarea, fără motiv întemeiat, a forţelor de ordine.

„Totodată, în noaptea de Crăciun, jandarmii au intervenit în municipiul Giurgiu în urma unei solicitări 112 pentru aplanarea unei stări conflictuale, fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu”, mai anunţă jandarmii giurgiuveni.

Activităţile lor se încadrează în planul de măsuri „Sărbători de iarnă în siguranță”, aprobat de ministrul Afacerilor Interne.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.