Jandarmii giurgiuveni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor contravenționale și penale săvârșite în domeniul silvic. În urma unei astfel de misiuni, sâmbătă, 11 martie, au fost confiscați peste doi metri cubi de lemne de foc.

„În acest caz, jandarmii au suprins două persoane care transportau cu ajutorul unei autoutilitare și ofereau spre vânzare lemne pe raza localității Mihăilești, deși avizul de însoțire a transportului de material lemnos nu era completat corespunzător.

Pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul silvic, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, iar lemnele de foc din specia cer au fost confiscate și predate în custodia cantonului silvic Mihăilești”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Giurgiu, printr-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

  1. Ce sa-ti spun … au gasit la doi „traficanti ” peste 2 metri cubi de lemne de foc. Pai aia intra in portbagajul daciei. Au dat 3 amenzi celor doi care aveau cate 0.71 metri cubi de lemne? Fapta lor merge la CV -ul pentru avansare, ca au iradicat taierile ilegale de paduri…. Suntem de ras!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.