Trei alpinişti utilitari au sosit, marţi, 27 ianuarie, la Giurgiu, pentru a-i sprijini pe angajaţii societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi într-o amplă acţiune de toaletare a copacilor, dar şi de doborâre a copacilor uscaţi sau cu probleme la rădăcini şi care pun pun în pericol viaţa cetăţenilor ori pot provoca unele pagube materiale.

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Primăriei Giurgiu pe site-ul instituţiei.

Astfel, alpiniştii utilitari au dat azi o mână de ajutor pentru doborârea copacilor uscaţi din cimitirul Haralambie. Apoi, vor acţiona şi la Smârda, dar şi în alte zone de din municipiu.

„Alpiniştii utilitari sunt angajaţi ai unei firme din Târgovişte, firma ce a câştigat licitaţia pentru această acţiune şi care a mai colaborat cu municipalitatea din Giurgiu şi anul trecut. Materialul lemnos rezultat în urma doborârii arborilor va ajunge la persoanele defavorizate din Giurgiu, persoane în vârstă, cu pensii mici ori bolnave şi cu posibilităţi materiale reduse”, anunţă cei de la Primăria Giurgiu.

De menţionat este şi că angajaţii societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi din muncipiul Giurgiu toaletează şi plantează arbuşti ornamentali şi copaci.

„Pe strada Unirii şi Şoseaua Portului au fost deja plantaţi tei, iar în zilele următoare şi în alte zone din oraş vor mai planta Catalpa, Arţar, Frasin, Oţetar, iar în zona Voestapline se vor planta salcii pletoase”, mai este precizat în comuncatul reprezentanţilor municipalităţii.

1 COMENTARIU

  1. Au oare in Giurgiu nu se mai nasc oameni ?
    Nu merita sa scolarizam (formam profesional 2-3 oameni ) pentru acesta activitate.
    Noi suntem mindri ca ne ajuta tirgovistenii!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.