UPDATE: Marian Măroiu a declarat pentru giurgiu-net.ro că, de fapt, noaptea trecută, nu s-ar fi întâmplat nimic între el şi Sorin Dadiloveanu. „Nu s-a întâmplat nimic, n-a fost absolut nimic. Copiii ăştia… bat câmpii. Doar atât am făcut, l-am întrebat cum îşi permite să vorbească urât la adresa tuturor, ne jigneşte pe toţi fără motiv. Am 20 de ani de politică, nu cred că s-a spus vreodată despre mine că aş avea asemenea reacţii violente!”, a declarat Măroiu.

 

După cazul tensionat „Ştefan-Popazu”, un altul zguduie organizaţia judeţeană a partidului care a dat un nou preşedinte ţării.

Purtătorul de cuvânt al TNL Giurgiu, Sorin Dadiloveanu, a transmis, noaptea trecută, jurnaliştilor locali un sms în care susţine că ar fi fost agresat fizic de secretarul general al PNL Giurgiu, Marian Măroiu.

„Vă salut! În seara asta, am fost agresat fizic la petrecerea de la Mihăileşti, în urma comentariului meu de pe Facebook(cu privire la tinerii care ar trebui să îşi impună punctul de vedere) de către Marian Măroiu”, anunţă Dadiloveanu.

El continuă mesajul, scriind că astăzi va merge la preşedintele PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea. „Sper să nu îmi confişte dreptul de a reacţiona. Vă anunţ că toţi liderii tinerilor sunt alături de mine”, mai spune tânărul liberal.

Vom reveni cu amănunte!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.