Ce s-au mai hlizit hahalerele, săptămâna trecută, şi ce s-au mai grăbit ele să cânte prohodul PSD, când la ele acasă, purceaua e moartă-n coteţ de mult.

Aşa bătălie pe funcţia de primar al municipiului Giurgiu, cum a fost în interiorul PNL Giurgiu, nu s-a mai pomenit. Măroiu s-a apucat să ducă gunoiul giurgiuvenilor din timp. Anghelescu postează pe Facebook nişte filmuleţe de te-apucă râsul. Consilierul PNL Giurgiu Mihai Matei postează bancuri deocheate pe reţele de socializare, în timpul programului.

Or mai fi şi alţii, dar nu ne-au atras atenţia.

O veselie maximă la ăştia, în timp ce găştile din filiala PNL cu pricina îşi dau la gioale unele altora mai ceva decât şi-ar fi dat dacă erau în partide diferite.

Mare fomiţă, pesemne. Rimează cu Tomiţă, dar poate că e doar o coincidenţă, of course 😀

Cică ieri, duminică, 12 iulie, spun surse din PNL Giurgiu, ca să-şi arate muşchii lucraţi la sapă la Bruxelles, bossulică Dan Motreanu trebuia să aterizeze la Giurgiu şi s-anunţe oficial candidatul defunctei organizaţii(e dusă de când l-aţi executat pe Lucian Iliescu, nu vă mai încurajaţi singuri!) la Primăria Giurgiu.

Prins probabil cu vreun grătar, cu Orban, la Guvern, Motreanu n-a mai ajuns în bietul nostru oraş. Şi le-a zis PNL-iştilor să se ducă ei cu plocon, azi, la sediul central. Cu “plicul”, adicătelea. Deci cu numele candidatului lor.

Un fleac, i-au ciuruit, că, cică pe la Călugăreni, le-a dat daună totală şi i-a întors din drum. Cum auziţi! Nu mai veniţi că n-are sens.

Hai, lăsaţi, că mai vorbim noi! Mai mâncaţi-vă niţel de cur între voi, mai puneţi niţel vreun frustrat d-ăla mic să vă consilieze şi să ne faceţi de rahat la nivel naţional şi mai stăm de vorbă. Acuma, noi credem că a intervenit tanti Danciu, cu atâta influenţă câtă areeeee, că o fi prea greu să faci cafele la Prefectură, şi-o vrea Măria SA să fie şi ea primar în viaţa asta!

Dumnezeu să ne ajute pe toţi!

*Parţial, acest material este un pamflet ce trebuie tratat ca atare. Esenţa, însă, nu e la mişto!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.