Colegii de la Giurgiu pe Surse au postat, astăzi, un articol, anunţând că au informaţii potrivit cărora proiectul de “restaurare, consolidare şi dotare” a Muzeului Judeţean “Teohari Antonescu” NU ar fi finalizat. Adică, pierdem 2,5 milioane de euro, dar şi banii cheltuiţi până acum cu acest proiect, depus şi câştigat în mandatul social-democratului Marian Mina.

Muzeul judeţean Giurgiu va rămâne din acest proiect cu două calculatoare, iar giurgiuvenii vor acoperi toate sumele, care nu sunt deloc mici, care au fost cheltuite până în prezent.
Surse noastre spun că sunt încă două proiecte cu finanţare europeană care au termenele de implementare întârziate, acestea fiind şi ele în pericol să piardă banii europeni„, scrie Giurgiu pe Surse.

Aşa cum spun şi jurnaliştii de la publicaţia menţionată, printre primele activităţi de stat la poză( după preluarea mandatului) ale preşedintelui PNL al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, s-a numărat chiar lansarea acestui proiect faţă de care, oricum, nu avea… niciun merit.

Sursă foto: Giurgiu pe Surse

Şi noi am publicat pe 21 noiembrie 2021 un articol în care arătam că sunt mari probleme cu acest proiect foarte important pentru Muzeu- având în vedere că acea clădire nu a beneficiat niciodată de astfel de lucrări, de la înfiinţarea sa. Vă invităm să recitiţi articolul AICI: Conflict în CJ Giurgiu! Mari probleme cu proiectul pentru Muzeul Judeţean. Dacă nu se rezolvă, am putea da înapoi 2,5 milioane de euro! https://giurgiu-net.ro/conflict-in-cj-giurgiu-mari-probleme-cu-proiectul-pentru-muzeul-judetean-daca-nu-se-rezolva-am-putea-da-inapoi-25-milioane-de-euro/

Iar materialul colegilor de la Giurgiu pe Surse poate fi citit AICI: Consiliul Judeţean Giurgiu pierde încă 2 milioane de euro! Proiectul de ” Restaurare, consolidare și dotare „Muzeul Județean Teohari Antonescu” este abandonat https://giurgiupesurse.ro/consiliul-judetean-giurgiu-pierde-inca-2-milioane-de-euro-proiectul-de-restaurare-consolidare-si-dotare-muzeul-judetean-teohari-antonescu-este-abandonat/

Aşa cum la municipiu, administraţia liberală a abandonat mai multe proiecte lăsate de vechea conducere a instituţiei, pierzând bani, iar giurgiuvenii- noi obiective, „boala” s-a luat, se pare, şi la judeţ. Bani mulţi pierduţi, proiecte importante abandonate. În locul lor ce au pus, ce au făcut? Vă aşteptăm pe dumneavoastră să răspundeţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.