Aproape că nu mai are sens să ne amintim cine au fost cei care au ieşit în stradă, împotriva PSD, dar mai ales motivele lor. Cele reale, nu propaganda ieftină pe care nici cei mai înfieraţi dintre rezistenţi n-o înghiţeau. Căci ei doar o molfăiau niţel şi-o scuipau, cu zgomot, în public, cu ochii după noi adepţi spălaţi pe creier. Şi să nu uitaţi!, treaba asta se întâmpla în vremuri în care tot multor români le mergea tot mai bine. Salariile creşteau, pensiile asemenea, alocaţiile erau dublate, concedii de 4 ori pe an, facilităţi peste facilităţi şi aşa mai departe. Sigur, ne-am prins, românului nu-i place cu binele. Ni se trage din „copilărie”, fără îndoială.

Aproape că nu mai are sens să ne amintim. Pentru că mai important este ce se întâmplă, acum, în ţară. Şi cât de puţin timp alocă presa naţională acestei realităţi, fiind, pe faţă, alimentată cu leuţi grăsuţi ca să toace de dimineaţă şi până seara chestiunea vaccinării şi a COVID-19 în sine.

Medici, profesori, oameni ai legii, alte categorii de bugetari care intră zilnic în contact cu mii de persoane, cu toţii s-au trezit cu o dreaptă(unită) peste ochi, dată cu toată Puterea.

Salariile lor îngheaţă, că doar e ianuarie…

Chiar şi aşa, ameţiţi din cauza loviturii cu premeditare, oamenii par pregătiţi să arate, de fapt, care-i România adevărată şi cum arată ea când se revoltă pe bune. Deocamdată-s puţintei, pe ici pe colo, dar, probabil, curând, foarte mulţi, cei mai mulţi vor fi peste tot!

Căci, da, românul ia atitudine pe bune când îi ajunge cuţitul la os. Nu-l mai distrează nici raza cercului, nici capul lui Dragnea pe vreo tavă, nici douăzeci douăzeci. Când înţelege c-a luat ţeapă, sigur îi pare rău c-a pupat plăcuţa suedeză, ca pe moaşte, pe Facebook sau în Piaţa Victoriei.

Apropo, cu ce v-a ajutat?!

Pentru că NU este normal ceea ce se întâmplă în ţara noastră, indiferent ce spune Cîţu sau oricare ministru din triunghiul acesta al bermudelor de dreapta! Nu este normal. Pentru că, dacă tot vrem o ţară ca afară, să începem să ne raportăm cu totul la alte state, nu credeţi?

În alte state, ajutorul dat salariaţilor în pandemie este consistent şi nu-l cere nimeni înapoi! La ei de ce se poate? În alte state, sprijinul alocat firmelor din domeniile omorâte încet şi sigur de pandemie este serios şi dat periodic.

Se mişcă lucrurile peste tot, se fac resuscitări peste resuscitări în economiile altor state, doar noi îl avem pe Cîţu, criza la noi începe să atingă apogeul şi salariile trebuie să îngheţe. Inclusiv ale celor care luptă, de aproape un an, continuu cu un virus nemernic. Aşa măgărie… numai PNL-ul putea s-o îmbrăţişeze.

Întotdeauna, când a fost dreapta la putere, românul a trebuit să fie solidar. Cu toţi ceilalţi, cu toate companiile(cele mai multe străine) şi a scos din propriul buzunar bani ca să-i salveze pe cei care n-au sărit niciodată ca să-l salveze pe el. Ba chiar l-au luat la mişto şi l-au jignit, de câte ori au avut ocazia.

Dacă, pe vremea odiosului PDL, a ţinut smiorcăiala portocalie şi-a tăcut ţara cuminte, în timp ce era stoarsă ca o lămâie, avem aşa, un feeling, că de data asta, românul e pregătit să arate că nu se va mai lăsa călcat în picioare, exploatat, minţit şi spălat pe creier!

Avem curaj să punem pariu!

1 COMENTARIU

  1. […] Aproape că nu mai are sens să ne amintim cine au fost cei care au ieşit în stradă, împotriva PSD, dar mai ales motivele lor. Cele reale, nu propaganda ieftină pe care nici cei mai înfieraţi dintre rezistenţi n-o înghiţeau. Căci ei doar o molfăiau niţel şi-o scuipau, cu zgomot, în public, cu ochii după […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Adevărata Românie: Proteste ale EROILOR din linia întâi în lupta cu pandemia. Lor le sunt îngh… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.