Polițiștii cercetează un bărbat, de 40 de ani, care, pe 7 ianuarie a.c., a pătruns într-o casă de vacanță, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei.

Poliţiştii giurgiuveni anunţă că, sâmbătă, 12 ianuarie a.c., ora 14.20, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 48 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au spart casa de vacanță, din comuna Singureni, județul Giurgiu.

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au luat legătura cu apelantul, care a declarat că în perioada 05-12.01.2019, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale, au spart geamul ferestrei de la holul locuinței, iar din hol au spart geamul ferestrei de la bucătărie pe unde au pătruns în interiorul locuinței, de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 40 de ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu, care a recunoscut că în data de 07.01.2019, în jurul orei 18.00, în lipsa proprietarului a pătruns locuința acestuia, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-a consumat în seara respectivă, prejudiciul neputând fi recuperat”, este precizat într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.