Pompierii giurgiuveni anunţă că evenimentul s-a produs joi după-amiază, în localitatea Podu Doamnei. Au ars aproximativ 60 de tone de baloți de fân și au fost distruse un grup electrogen și diverse scule folosite în agricultură. Incendiul a fost întreținut de cantitatea mare de furaje depozitate, iar acțiunea de stingere s-a încheiat după aproximativ 7 ore.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărziilor de Intervenție Roata de Jos, Mihăilești și Detașamentului Bolintin Deal, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea (neaerisire sau neventilare corespunzătoare).

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro„, se arată într-un comunicat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.