Jandarmii giurgiuveni anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că, în ultima lună, 24 tineri din Giurgiu s-au arătat interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română şi au fost luaţi în evidenţă pentru susţinerea examenelor de admitere în instituţiile de învăţământ în care se pregătesc jandarmii.

„Dintre aceştia, 14 vor să urmeze cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, 9 sunt interesați de Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și un candidat de Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni”, este precizat în comunicat.

Potrivit sursei citate, cererile de înscriere la concursurile de admitere mai pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu după cum urmează:

-până la data de 17 iunie 2016 pentru Academia de Poliţie;

-până la data de 22 august 2016 pentru şcolile militare de subofiţeri.

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57, persoană de contact căpitan Bîrsă Adrian, telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535, precum și accesând pagina de internet a instituției – www.jandarmeriagiurgiu.ro, secțiunea “carieră – rețeaua instituțiilor de învățământ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.