Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la o măsură luată de Ministerul Muncii cu privire stimularea angajării şomerilor şi beneficiarilor de ajutor social, dar şi de sprijinire a mediului de afaceri.

„Viziunea Ministerului Muncii merge de acum înainte pe linia de a nu îi mai susține pe cei care nu vor să muncească , deși au capacitatea de a o face și de a-i sprijini pe cei care doresc să aibă un loc de muncă, dar pentru a sprijini și mediul de afaceri.

În acest sens, statul va plăti câte 2.250 de lei lunar, angajatorilor care încadrează șomeri și beneficiari de ajutor social, pentru fiecare dintre aceste persoane, pentru perioade cuprinse între unul și cinci ani, în funcție de categoria din care viitori angajați fac parte.

Beneficiari sunt tineri absolvenți, tineri greu angajabili, marginalizați, ucenici de orice vârsta și stagiari, adică persoane cu studii superioare, persoane cu handicap și persoane aflate în apropierea vârstei de pensionare și care își găsesc mai greu un loc de muncă, din această cauză”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.