De ieri celebrul portal de căutare şi-a lansat serviciul „Street view” şi pentru Romania. Deocamdată servicul este limitat, fiind disponibil doar peGiurgiu Street Viewntru marile oraşe şi pentru drumurile intens circulate.

Cei care sunt tentaţi să privească Giurgiu de pe scaunul caculatorului o pot face lejer, însă numai pe anumite străzi: Șoseaua București, Bulevardul Mihai Viteazul, Strada Gării şi Strada Mircea Cel Bătrân (inclusiv zona care acum este pietonală).
Street view mai este disponibil şi în Bucuresti, Constanta , Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj, Sibiu şi Arad, urmând ca şi alte destinatii să fie adăugate pe parcurs.
O alternativa la serviciul oferit de Google este norc.ro, un serviciu romanesc unde majoritatea orașelor din Romania  pot fi vizitate virtual (chiar și 3D) cu ajutorul imaginilor panoramice. Giurgiu este reprezentat în proporție de 90%. Ca sa nu mai cauti gasesti aplicatia AICI.

5 COMENTARII

  1. Bai baieti….sunteti fenomenali, era sa scriu feromenali ca m-am obisnuit cu prezenta unui feromon cu tenta feminina in peisaj. Oricum nu asta era ideea…..Bai manca-v-as……. cum dreacu voi faceti pe giurgiu-net reclama la giurgiu-news ??? Este ca dreacu’……Stelistii sa strige: Hai Dinamo ! Realitatea reclama la Antena 3 ! Scuzati-mi comparatia incomparabila ! :)) Bai….sunteti de belea ! BANUL ESTE DAT DREACU !!!! Va salut !

  2. Manuko, tu de unde scrii ? Din apartamentul tau ANL pe care l-ai luat de la primarie? Nu ti-e ma rusine ?

  3. draga fane fomfaitul, fomfait vine de la foame presupun, pt ca altfel erai fonfait de la proteza. esti lemn. Da, acum scriu de la vila din vedea. :))) hai pa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.