Lume, lume:Primaria Giurgiu organizeaza licitatie publica pentru vanzarea unui teren situat in Piata Centrala pe data de 15 Decembrie 2010!

Persoanele sau societatile comerciale interesate sa participe la licitatie sunt rugate sa respecte termenul de inscriere!

Pentru ca eu cred in democratie, si pentru ca vreau sa sprijin Administratia Publica Locala in respectarea legilor tarii, m-am gandit ca e bine sa anunt licitatia publica deschisa cu strigare ce va avea loc in data de 15 Decembrie la Primaria Giurgiu organizata in scopul vanzarii spatiului verde in suprafata de 2.200 mp din strada Ecaterina  Varga, situat intre hala de carne si blocul BCR,( adica cel din imaginea de mai sus)

Deschidem pariurile? Se va prezenta cineva la primul termen? Sau ca si in cazul concesiunii Pietei Centrale se va astepta termenele ulterioare pentru un pret mai bun? Il va lua cel caruia ii este dedicat? Sau va mai participa cineva la licitatie si le va strica socotelile?

La termenul de pe 15 Decembrie 2010 licitatia pleaca de la pretul de aproximativ 83 de euro mp. Cine se baga?  Sa mai zica domnul primar ca nu ii suntem noi de ajutor! Sau il incurcam aducandu-i si alte firme la licitiatie ?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.