Nu e bine. Nu e bine deloc!

Creşte tensiunea în rândul angajaţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, oameni care nu au nicio vină că una li s-a promis şi alta se întâmplă.

Surse ne-au declarat că nu se ştie exact de ce nu-şi iau oamenii salariile şi nici nu ştiu când şi le vor lua.

Ştiu doar că au rate de plătit, cu penalităţile aferente întârzierilor, au nevoie de hrană pentru copiii lor şi numai de împrumuturi nu e cazul, în vremurile astea, când nu ştii ce surprize îţi rezervă… facturile la utilităţi.

Oamenii sunt sătui şi de scuze şi de acuzaţii la adresa altora care NU SUNT acum la conducere şi vor să fie plătiţi la timp pentru munca lor, eforturile depuse şi riscurile la care se expun, zi de zi! Că doar aşa li s-a spus, nu?

Gata cu greaua moştenire, a trecut un an de când sunt PNL-iştii la butoane şi nu vedem niciun miracol în jurul nostru. Dimpotrivă. Unii zic că nici pe vremea PDL-istilor n-a fost aşa. Şi aia chiar că e perioadă de referinţă…

Doamne ajută, stimaţi giurgiuveni care lucraţi la DGASPC Giurgiu, să vă luaţi bănuţii pentru care trudiţi şi să nu rămâneţi fără serviciu, tocmai acum!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.