„PNL şi USR, terminaţi odată cu scandalul şi faceţi ce aţi promis pentru #România! Ați jurat că veţi aduce bunăstare, dezvoltare, modernizare, însă n-aţi creat decât #austeritate, faliment, haos şi #sărăcie!

Doar datorită #PSD a fost adoptată, în regim de urgenţă, #Legea_Consumatorului_Vulnerabil, cu multe dintre propunerile noastre, însă, din nefericire, NU este suficient! Rămân milioane de români care nu vor putea să supravieţuiască iernii ce se apropie. Asta, dacă nu sunt luate #ACUM măsuri pentru #protejarea tuturor celor împovărați de plata facturilor majorate la ENERGIE!

#PSD demarează procedurile privind constituirea unei #majorități pentru a adopta #plafonarea pentru un an a prețurilor la energie și gaze!

Cu #cinism, premierul Cîţu s-a opus explicit plafonării prețurilor și a afirmat că nu va apela la pârghiile legale existente şi care îi permit Guvernului să adopte imediat o asemenea decizie!

Considerăm că #apărarea românilor în fața unei adevărate apocalipse energetice este adevărata #prioritate a unui partid responsabil, nu circul politic și bătălia pentru putere pe care le desfășoară în această perioadă PNL și USR-PLUS.Pe români nu-i interesează care este cel mai „tare” partid de la guvernare.

Nu-i ajută cu nimic scandalul monstru dintre PNL şi USR, dimpotrivă, pe oameni îi afectează direct acest #haos politic şi administrativ. Cât ei se ceartă pentru putere, România poate pierde tot!”- deputat PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] „PNL şi USR, terminaţi odată cu scandalul şi faceţi ce aţi promis pentru #România! Ați jurat că veţi aduce bunăstare, dezvoltare, modernizare, însă n-aţi creat decât #austeritate, faliment, haos şi #sărăcie! Doar datorită #PSD a fost adoptată, în regim de urgenţă, #Legea_Consumatorului_Vulnerabil, cu multe dintre propunerile noastre, însă, din nefericire, NU este suficient! Rămân milioane […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Cristina Elena Dinu: „Apărarea românilor în fața unei adevărate apocalipse energetice… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.