Am primit, acum, de la un cititor, nişte poze de arhivă, zău!

Acum, noi zicem că sunt două variante şi vă invităm să vă spuneţi părerea pe pagina noastră de Facebook, AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220

1. Băieţii solizi din PNL Giurgiu s-au făcut şi mai mari, de la atâta bine, şi n-au mai încăput pe uşă, s-au blocat la… intrare de-au fost nevoiţi să-i scoată cu ranga?!

2. Sătui de tâmpeniile şi nenorocirile pe care le fac şefii lor, de la centru şi nu numai, au fugit toţi PNL-iştii, bulucindu-se pe uşă pe care au scos-o din ţâţâni?!

Cum ar veni, începe să bată vântul, nu glumă, prin sediul PNL Giurgiu :)) Aveţi grijă, să nu vă tragă curentul, fraţilor!

1 COMENTARIU

  1. […] Am primit, acum, de la un cititor, nişte poze de arhivă, zău! Acum, noi zicem că sunt două variante şi vă invităm să vă spuneţi părerea pe pagina noastră de Facebook, AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220 1. Băieţii solizi din PNL Giurgiu s-au făcut şi mai mari, de la atâta bine, şi n-au mai încăput pe uşă, s-au […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PAMFLET: Fug ăştia de la PNL Giurgiu de-au rupt şi uşile?! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.