Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie într-o postare, pe Facebook.

„Unii spun că cei de la PNL şi USR sunt doar #incompetenţi şi de aceea au adus România în pragul colapsului. Eu cred că sunt şi #rău-intenţionaţi, interesul lor fiind exclusiv acela de a-şi umple propriile buzunare.

În această iarnă vor fi milioane de români care nu vor mai putea să îşi plătească #facturile la energie electrică, termică şi gaze naturale, având în vedere că preţurile se vor dubla sau chiar tripla.
Ceea ce se întâmplă acum în ţara noastră, în guvernarea de #dreapta, nu s-a mai întâmplat, în ultimii 30 de ani. #Responsabilii, PNL şi USR, trebuie să lase deoparte #luptele interne şi să ia măsuri URGENT pentru a preveni un dezastru national!

#PSD se va lupta pentru implementarea unui pachet de legi, în această sesiune parlamentară, care să #protejeze românii față de scumpiri și, implicit, de scăderea nivelului de trai.
Avem #amendamente foarte importante la Legea consumatorului vulnerabil prin care vom susţine:
🔺#extinderea numărului persoanelor care primesc #ajutor de încălzire
🔺#indexarea anuală a ajutorului de încălzire cu rata #inflației, precum şi
🔺#creșterea ajutorului acordat pentru fiecare tip de sistem de #încălzire.
Totodată, vom susţine acordarea #salariului minim în funcție de studii, vechime și calificare astfel încât salariatul să fie plătit corect, la valoarea reală a muncii fiecăruia. Acestea sunt #singurele soluţii pentru a NU fi aruncaţi în beznă şi în frig milioane de români!

#PSD_Are_Soluţii
#Ne_pasă_de_oameni
#Jungla_de_dreapta „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.