LIBERTATEA.RO

Un bărbat a murit în fosa septică a unei primării din Giurgiu. Edilul: „Nu aveam de unde să știm dacă nu chemam să vidanjeze fosa”

Poliția cercetează moartea unui bărbat de 65 de ani din Săbăreni, județul Giurgiu, care și-a găsit sfârșitul în fosa septică a primăriei. Primarul Viorel Iosif a explicat pentru Libertatea că săteanul venise să scoată bani de la bancomatul din curtea instituției și a plecat apoi în spatele clădirii să culeagă dude. Edilul crede că acesta s-a cățărat pe niște balize să ajungă la fructe, s-a dezechilibrat și în cădere a rupt placajul de lemn care acoperea groapa. „Fosa noastră septică e acoperită cu un capac de lemn, înconjurată de balize, are toate avizele. A mers să culeagă dude. Că acolo e un dud. Și culmea, cum a ajuns tocmai acolo, că putea să culeagă dude și din jurul fosei septice. Nu știu ce a făcut. S-or fi urcat pe alea ca să ajungă la dude. S-a urcat practic pe fosa septică pentru a ajunge la dude”, a spus Viorel Iosif, edilul din Săbăreni, pentru Libertatea.

Citeşte întreaga ştire: Un bărbat a murit în fosa septică a unei primării din Giurgiu. Edilul: „Nu aveam de unde să știm dacă nu chemam să vidanjeze fosa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.