În seara asta, presa centrală ne-a anunțat că bravul ministru Böde l-a pus la conducerea DGA pe chestorul Liviu Vasilescu, fostul şef al tuturor polițiștilor romani. Acelaşi care și-a dat anterior demisia pentru ca a fost surprins și turnat de subordonați în timp ce s-a întâlnit, în miezul noptii, cu interlopii “pianiști” pentru a-i ruga să nu facă prea multă gălăgie la înmormântarea lui Emi. Good job!

CITIŢI AICI: Liviu Vasilescu, fostul șef al Poliției Române, numit la conducerea Direcției Generale Anticorupție

Pentru acest act de eroism, acum, Lucică din Sălaj l-a însărcinat pe Vasilescu sa conducă magistral toti politistii anticorupție din țara. Toate bune și frumoase, însă, pentru noi, giurgiuvenii de rând, problema nu e asta, ci cu totul alta. Din nefericire, spun cei mai mulţi, rămânem cu actuala conducere a poliției judetene, susținută de „greaua” putere locala penelistă, care s-a făcut și ne-a făcut de ras in toată țara.

Și aici survine povestea… În luna decembrie 2020, zâmbărețul Vela, simțind plecarea ce îl împungea la posterior, a organizat pe repede înainte cele mai importante concursuri operative din MAI, sef DGA, sef DGPI și la Poliția București. In realitate, zic gurile rele, “a căzut la pace” pentru niste recompensari ale unor filiale PNL care au obținut rezultate spectaculoase (și noi stim cum) la alegeri, clasându-se pe primele locuri. Și, evident, PNL Giurgiu ar fi fost recompensat, cică, cu postul de sef al DGA (cumplit troc!).

Asta fiind suspusă, cel mai “reprezentant al PNL”- cu uniformă- s-a înscris singur, și-a luat concediu si a început sa învețe, sa tot învețe (ghilimelele le puneți dvs) așa cum a făcut-o și la ultimul concurs “promovat”. Tot gurile rele provinciale spun ca ar fi învățat prin mai multe locuri și locatii, inclusiv una in apropiere de sediul DGA, stimulat fiind de “o lecitina” cu parul lung. Ştie tot oraşul.

Și… supriză! Concursul a fost anulat. Că, probabil, nu s-au înțeles la negocieri și, astfel, azi, a fost împuternicit pe funcție celebrul Vasilescu.

CITIŢI AICI: Două concursuri anulate de MAI dintre cele anunțate la repezeală, chiar înainte de schimbarea ministrului. Care ar fi motivul

Și asta se întâmplă chiar în ziua în care presa centrala ne-a anunțat ca toată conducerea poliției judetene este cercetată pentru unul dintre cele mai rușinoase evenimente in care a fost implicată o unitate de politie: spargerea camerei de corpuri delicte, suspectii fiind chiar polițiști, poate chiar șefi.

CITIŢI AICI: Exclusiv. Șefii IPJ Giurgiu, anchetați de oamenii ministrului Bode în cazul furtului din depozitul de corpuri delicte

Stiloul Magic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.