Lauda de sine nu miroase-a bine, mai ales dacă meritul nu-ţi aparţine.

Mai întâi, a criticat, în mai multe rânduri, faptul că ar fi fost prea mare preţul „pulpelor şi al cartofilor” plătit de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, în urma unei licitaţii aferente achiziţionării alimentelor respective.

Deşi, i tot s-a transmis că aşa-i în tenisul achiziţiilor publice(nu că n-ar şti) şi că nu poţi cumpăra o pulpă de pui prin licitaţie, ca de la piaţă, domnul preşedinte a ţinut-o pe dreapta până la capăt. Dacă ar fi fost la fel de consecvent şi în ceea ce priveşte un singur partid politic… n-am mai fi făcut această remarcă, of course.

Revenind, mai nou, ar fi declarat că, în urma noilor achiziţii de alimente destinate beneficiarilor din sistemul de protecţie socială, preţurile la pulpe şi cartofi ar fi scăzut. Şi, astfel, meritul i-ar aparţine, că doar el este acum şef de judeţ.

Ne-am interesat pe acest subiect la conducerea DGASPC Giurgiu ai cărei reprezentanţi ne-au transmis că şi noile preţuri, mai mici, ce-i drept, au legătură tot cu mandatul trecut, nu cu cel actual.

Mai exact, licitaţia în urma căreia se fac acum achiziţiile a fost demarată în 30 aprilie 2020, deci pe vremea când domnul Beianu nici nu visa, probabil, că va fi propus pentru şefia Consiliului Judeţean Giurgiu.

Cum ar veni, tot Mina are meritul, dac-o luăm pe această logică.

Deşi, în viaţa reală, niciunul dintre cei doi nu are de ce să se laude cu asta, că, repetăm, aşa-i în tenisul achiziţiilor publice. Dacă tot e găsim pe cineva care să culeagă laurii, putem să ne îndreptăm, fără discuţii, către echipa de achiziţii de la DGASPC Giurgiu.

Deci, fără supărare, domnule preşedinte, dar am stabilit că vom contoriza fiecare gogoşică, nu?

1 COMENTARIU

  1. […] Lauda de sine nu miroase-a bine, mai ales dacă meritul nu-ţi aparţine. Mai întâi, a criticat, în mai multe rânduri, faptul că ar fi fost prea mare preţul „pulpelor şi al cartofilor” plătit de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, în urma unei licitaţii aferente achiziţionării alimentelor respective. Deşi, i tot s-a […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: „Epopeea” DGASPC Giurgiu continuă. Cine are de fapt „meritul” pentru scăderea preţului la… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.