Vicepreşedinte al Senatului, senator al PSD Giurgiu Robert Marius Cazanciuc, a vorbit, într-o conferinţă de presă, la Giurgiu, despre bugetul de stat pe 2021, adoptat, săptămâna trecută, în Parlament.

Este a doua premieră nefericită pentru România, după 1989. Prima a fost înregistrată de Orban când guvernul său şi-a asumat răspunderea pe buget(…). Practic, şi Cîţu îşi asumă răspunderea pe buget, respingând toate amendamentele depuse. Aşadar, este o altă formă de asumare a răspunderii, dar mai perversă decât cea a lui Orban”, a spus Cazanciuc.

Senatorul social-democrat a amintit de faptul că, după şedinţa unde au fost respinde, pe bandă rulantă, 2.500 de amendamente ce vizau proiecte de dezvoltare a comunităţilor locale, reprezentanţii partidelor de la putere s-au ridicat şi au aplaudat.

A fost entuziasmul neputinţei. Au aplaudat şi s-au felicitat pentru că au respins proiecte importante pentru şcoli, dispensare, drumuri. Au aplaudat pentru că au votat împotriva nevoilor propriului popor!”, a mai declarat, la Giurgiu, Robert Cazanciuc.

1 COMENTARIU

  1. […] Vicepreşedinte al Senatului, senator al PSD Giurgiu Robert Marius Cazanciuc, a vorbit, într-o conferinţă de presă, la Giurgiu, despre bugetul de stat pe 2021, adoptat, săptămâna trecută, în Parlament. „Este a doua premieră nefericită pentru România, după 1989. Prima a fost înregistrată de Orban când guvernul său şi-a asumat răspunderea pe buget(…). Practic, şi Cîţu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senator Robert Cazanciuc: „Bugetul pe 2021, o a doua premieră nefericită în România, înregist… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.