Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a făcut această afirmaţie, astăzi, în conferinţă de presă:

Deşi PNL-iştii s-au lăudat că, dacă vor avea toată puterea, în judeţul Giurgiu va curge doar lapte şi miere, 2021 va fi de fapt un an al #austerităţii şi la noi. Nu doar că au votat împotriva amendamentelor #PSD cu privire la investiţii importante în judeţ, însă Giurgiu nu apare cu niciun proiect nici măcar în faimoasa Anexă 703 a Legii bugetului pe 2021.

De altfel, o anexă ilegală, în opinia noastră, deoarece nu mai există niciun criteriu, în afară de cel politic, pentru alocarea de fonduri către autorităţile locale. Practic, au legalizat mita electorală către primari. Ceea ce s-a întâmplat, săptămâna aceasta, în Parlament, este doar o pată de ruşine pe întreaga organizaţie PNL Giurgiu, dar cu atât mai mult, este ruşinos pentru #parlamentarii PNL Giurgiu.

Mi-ar fi plăcut să ne putem da mâna, mai ales pentru proiectele de infrastructură rutieră mari, precum reabilitarea Drumului Naţional 5B şi varianta ocolitoare a municipiului Giurgiu. Însă, PNL a pus ordinul de partid mai presus decât interesele giurgiuvenilor„, a declarat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.