Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, a făcut aceste afirmaţii, în emisiunea Cappuccino, la Open TV, fiind întrebat de moderatorul Mihăiţă Grigore despre ce s-a întâmplat, în Parlament, la dezbaterile privind Legea bugetului de stat pentru anul 2021.

Este pentru prima oară, în istoria post-decembristă a României, când niciun amendament la bugetul de stat nu este adoptat. Deşi au fost proiecte foarte bune şi necesare pentru toate judeţele, fie că vorbim despre unităţi administrativ-teritoriale conduse de primari PSD sau PNL, nu a fost adoptat niciun amendament pentru acestea. Cum se vor uita cei de la PNL şi USR în ochii oamenilor cărora le-au promis doar lapte şi miere?

A fost măcel, în Parlament, o adevărată lipsă de respect faţă de români. PNL a călcat în picioare administraţiile locale. Una au promis în campanie şi alta este realitatea, aşa cum, de altfel, a recunoscut chiar premierul Cîţu. Acest buget, în fapt, nu a fost dezbătut, pentru că PNL şi USR au refuzat orice dialog. De asemenea, în prezentarea lui Cîţu, nu am auzit nimic despre investiţii, despre dezvoltare, despre programe pentru sănătate, educaţie, nimic, doar că „PSD este de vină”. Dar nu mai merge cu greaua moştenire, sunt la putere de destul timp. Pe de altă parte, nu cred că vor putea face mare lucru, în judeţul Giurgiu. La nivel naţional, 98% din fonduri se duc către administraţiile PNL şi USR, dar presimt că în judeţul Giurgiu va fi jale, anul acesta”, a declarat Marian Mina.

2 COMENTARII

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, a făcut aceste afirmaţii, în emisiunea Cappuccino, la Open TV, fiind întrebat de moderatorul Mihăiţă Grigore despre ce s-a întâmplat, în Parlament, la dezbaterile privind Legea bugetului de stat pentru anul 2021. „Este pentru prima oară, în istoria post-decembristă a României, când niciun amendament la bugetul de stat nu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat PSD Marian Mina: „A fost măcel, în Parlament, cu privire la buget. PNL şi USR au respin… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.