Ordin pe unitate: picaţi toate amendamentele propuse de Opoziţie. Cu asta se laudă cei din Coaliţia Austerităţii, zilele acestea, în Parlament, la dezbaterile privind Legea bugetului de stat pe 2021.

Inclusiv parlamentarii PNL de Giurgiu au dat azi un mare NU unor investiţii foarte importante pentru giurgiuvenii din mai multe unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului nostru. Ce-i drept, amendamentele vizau comune conduse de primari PSD(cu excepţia Comanei), dar în localităţile respective locuiesc nu „oameni de stânga”, ci sunt giurgiuveni care vor şi merită să trăiască mai bine, într-o „Românie Normală”, cum le-au promis cei care au pus mâna pe Putere.

Iată că România asta „normală” nu înseamnă nici pe departe ce credeam, ci se referă mai degrabă, pe demonstrate, doar la binele lor, al PNL-isto-USR-iştilor, şi al apropiaţilor acestora.

Parlamentarii PSD de Giurgiu, Marian Mina, Elena Dinu, Robert Cazanciuc, au susţinut introducerea mai multor amendamente la Legea bugetului pe 2021, toate respinse cu majoritatea voturilor celor din partidele aflate la guvernare.

Adică, PNL, USR şi UDMR au spus NU modernizării de drumuri, şcoli, dispensare, sedii administrative din Buturugeni, Ulmi, Greaca, Mârşa, Vărăşti, Bolintin Vale. Nici măcar în cazul primarului lor PNL de la Comana, parlamentarii PNL nu au găsit de cuvinţă să aprobe alocarea unor fonduri pentru şcoala din Vlad Ţepeş.

Abia îi aşteaptă lumea, în viitoarea campanie, prin zonele respective…

Aşa că, dragi giurgiuveni, să nu uitaţi aceste măreţe fapte de dreapta, când vor veni iar să vă cerşească votul, promiţându-vă marea cu sarea! Că, până acum, v-au dat doar multă… multă… Hai, sănătate, tuturor!

2 COMENTARII

  1. […] Ordin pe unitate: picaţi toate amendamentele propuse de Opoziţie. Cu asta se laudă cei din Coaliţia Austerităţii, zilele acestea, în Parlament, la dezbaterile privind Legea bugetului de stat pe 2021. Inclusiv parlamentarii PNL de Giurgiu au dat azi un mare NU unor investiţii foarte importante pentru giurgiuvenii din mai multe unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului nostru. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL-iştii şi USR-iştii din Parlament au spus NU investiţiilor în şcoli, dispensare şi drumuri… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.