Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, într-o postare, pe Facebook:

” Cîțu și Coaliția Austerității îi pedepsesc pe cetățenii care nu au votat PNL-USRPLUS- UDMR, la ultimele alegeri, şi condamnă comunități întregi la subdezvoltare! 

Ei împart discreţionar banii ţării, pe criterii politice, transformând bugetul statului într-o vacă de muls în interes propriu!

Mii de comunităţi locale NU primesc minimele resurse pentru finanţarea nevoilor curente, iar proiecte vitale- apă, canal, gaze, asfalt, școli, grădinițe, dispensare și multe altele – sunt compromise de un guvern orb și surd la nevoile reale ale oamenilor.

În tot acest timp, pentru ei și pentru ai lor curg miliardele ascunse, mascate ba în fondul de rezervă al guvernului, la dispoziția primului ministru, ba în capitalul de acțiuni generale, la ministerul Finanțelor. Cel mai grav este că, acum, guvernul Cîțu a inventat o nou mecanism abject ce frizează penalul: Anexa 7.03 la bugetul statului, prin care sunt bani alocați DISCREȚIONAR către primarii și președinții de consilii judeţene ai celor 3 partide din Coaliția Austerității. Este un veritabil act de LEGALIZARE A MITEI ELECTORALE cu bani publici către aleșii locali ai celor trei partide, pentru a le cumpăra votul în congresele ce vor avea loc în aceste partide.

Aşadar, Guvernul Cîțu se folosește de banii publici pentru ca tabăra Cîțu să câștige în fața taberei Orban, la Congresul PNL, sau ca tabăra Barna să câștige în fața taberei Cioloș, la Congresul USR-PLUS.

PSD denunță abuzul inimaginabil al guvernului Cîțu și Coaliției Dreptei, pentru că nevoia de investiții este la fel de mare și în comunitățile care n-au votat PNL, USR sau UDMR”.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, într-o postare, pe Facebook: ” Cîțu și Coaliția Austerității îi pedepsesc pe cetățenii care nu au votat PNL-USRPLUS- UDMR, la ultimele alegeri, şi condamnă comunități întregi la subdezvoltare!  Ei împart discreţionar banii ţării, pe criterii politice, transformând bugetul statului într-o vacă de muls în interes […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Marian Mina: „Guvernul Cîţu condamnă comunităţi întregi la subdezvoltare” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.